23948sdkhjf

Vælger dansk samarbejdspartner: Birn vil bruge data i arbejdet med bæredygtighed

Klima-startup’en Reflow, der har hjemme i København, har indgået et samarbejde med støberikoncernen Vald. Birn.

Reflow skal levere emissionsdata og software, der skal være med til at accelerere Birns ambitioner den grønne innovation hos støberikoncernen.

- Vi er meget begejstrede for at et velrenommeret firma som Birn-gruppen har valgt os til at assistere dem med deres grønne omstilling. Vi ser et stort potentiale i vores vigtige arbejde med gruppen da vi har sat nogle meget ambitiøse mål som skal gøre organisationen datadrevet i dens klimaindsats, siger Rasmus Elsborg-Jensen, CEO og grundlægger af Reflow.

Vi vil kombinere vores ekspertise inden for miljømæssigt ingeniørkundskab med vores kraftfulde klimaforvaltnings-platform, hvilket gør det muligt for den komplekse virksomhed at få dataindsigt i deres produkter og processer men også til at møde fremtidens kundekrav om levering af LCA-baseret (life cycle assessment, red.) data på deres mange produkter, fortsætter han.

Lars Jørgensen, CTO hos Birn, tilføjer:

Selv om vi genbruger 96 procent af alle materialer brugt i støbejern, vil vi hos Birn tage yderligere ansvar for det omkringliggende samfund, og vores kunder har det samme ønske. Derfor har bæredygtighed løbende udviklet sig til et kundekrav og vi er nødt til fortsat at kunne dokumentere og optimere vores indsats.

- Det er derfor vi er glade for at annoncere vores partnerskab med Reflow som skal hjælpe os med at dokumentere en mere bæredygtig fremtid for vores gruppe, slutter han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126