23948sdkhjf

Østjysk overfladebehandler får ny ejer

Erling Jensen har efter mere end 40 års ejerskab solgt sit livsværk, Randers-virksomheden Speed Color, til Exolak Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Exolak er mest kendt som autolakerer, mens Speed Color er specialiseret inden for industrilakering.

- Kunderne kommer til at opleve en større kapacitet, og vi får en mere komplet portefølje af ydelser, så kunderne kan samle deres indkøb hos os. Speed Colors' eksisterende kunder kan også få behandlet større emner på vores værksted i Viborg, siger Marcin Stefanski, indehaver af Exolak, ifølge Viborg Stifts Folkeblad i en pressemeddelelse.

Speed Color blev grundlagt i 1981 i et autolakereri på Grenåvej i Randers. I de første år var det udelukkende biler og motorcykler, Erling Jensen malede, men efter tre år rykkede han ind i et nyt autolakereri på Mosevej i Randers, og her begyndte der også så småt at komme industriopgaver til.

Siden rykkede virksomheden til den nuværende placering på Mosevej i Randers, og industriopgaverne tog over og omkring 2010 blev autolakeringen solgt fra. Udover lakering er kompetencerne blevet udbygget med sandblæsning og metallisering.

Originalartikel: https://viborg-folkeblad.dk/erhverv/viborg-virksomhed-overtager-i-randers-niende-opkoeb-siden-2006

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063