23948sdkhjf

Semco Maritime skal opgradere to vindmølle-fartøjer

Vindmøllerederiet Cadeler har tildelt Semco Maritime en kontrakt på skibsmodifikationer som led i opgraderingen af krankapaciteten på Cadelers to O-klasse-fartøjer til installation af vindmølleparker (wind farm installation vessel, WFIV), Wind Orca og Wind Osprey.

Semco Maritime har tidligere installeret ny og forlænget kranbom på disse to fartøjer.

Arbejdsopgaverne omfatter planlægning og koordinering med leverandører samt fremstilling og installation af kranbommens nye bom-support, forstærkning af kranens sokkel og diverse elektriske og mekaniske forbedringer i forbindelse med installationen af nye og forbedrede kraner fra GustoMSC.

Fremstillingen af omkring 300 tons stålstruktur vil blive iværksat i begyndelsen af 2023 med forventet installation på begge fartøjer i Rotterdam havn sidst i 2023 og over en periode på fem måneder.

- Vi er glade for, at Cadeler har tildelt os denne vigtige opgave, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, som vi har haft fornøjelsen af på adskillige projekter i de senere år. Vi vil trække på vores interne kapaciteter på tværs af discipliner i løbet af fremstillingsprocessen og den efterfølgende installation for at levere en sikker og effektiv opgradering af de to fartøjer, siger senior proposal manager, rig & offshore marine, Semco Maritime, Peter Rygaard Nielsen, i en pressemeddelelse.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11