23948sdkhjf

Weldingdroid leverer sin hidtil største svejserobot

Skala Gruppen er en af Norges største leverandører af udstyr til fødevareindustrien. En del af produktionen er tanke, og det sker nu med svejseautomatisering fra danske Weldingdroid.

Og det er ikke en hvilken som helst maskine, nordmændene har købt.

- Vi har leveret den største maskine, som vi har produceret i Weldingdroids historie. Det er en maskine, der kan svejse fra Ø400 til Ø3000 mm tanke. Det gør den helt automatisk. Det er med fugefølge-kamera og med vores purgemaster system, som er et magnetisk baggassystem, fortæller Kevin Christensen fra Weldingdroid.

- Den har vi installeret i sidste uge, og deres krav var, at vi kunne svejse Ø1400 fuldautomatisk og porefri, tilføjer han.

Designet til store diametre

Svejsemaskinen er Weldingsdroids WS-maskine, som er en 4-akset robot designet til også at kunne svejse tanke. Den er designet til også at kunne svejse store diametre og kan specialtilpasses efter kundens ønsker. Derfor var det heller ikke noget problem for Weldingdroid at møde Skala Gruppens krav.

- Den kan faktisk godt bygges endnu større, men den kan også bygges til at tage helt ned til Ø100 mm, siger Kevin Christensen.

Ser store perspektiver i Norge

Han glæder sig over at have leveret den norske ordre. Selvfølgelig dels fordi leverancen, på grund af sin størrelse, er spektakulær i sig selv, men også fordi den giver gode perspektiver på det norske marked.

- Vi har en norsk forhandler, og han har rigtig mange kunder til de her maskiner, men qua at vi er så nye, så unge, og folk tror vi er så grønne, ville de gerne vente, til vi har den første reference deroppe, fortæller Kevin Christensen, og fortsætter:

- Nu har vi så været så heldige, at den første reference, vi får deroppe, så også er den største inden for tanksvejsning i Norge, så jeg regner da med, at folk nu tænker, at vi slet ikke er så grønne, og vi godt kan det, vi går og siger.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordmark laver lokalt opkøb
Industridirektør bor på Nørrebro, men bærer på en stor fodboldskuffelse fra hjembyen
Store forventninger til årets hi-messe
Mekoprint om langvarigt generationsskifte: - Vi har brugt unødigt mange kræfter på det
Lærling: - Virksomheden tager hånd om os
25 procent flere gik konkurs i januar: Så mange mistede jobbet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.097