23948sdkhjf

Ferrum Group samler aktiviteterne og udnævner nye direktører

Med virkning fra 1. februar har Ferrum Group samlet aktiviteterne fra Ferrum Robotics og Ferrum Automation i moderselskabet Ferrum A/S.

Alle medarbejdere fortsætter dermed under én fælles ledelse i ét selskab.

- Sammenlægningen sker for at forenkle de interne arbejdsgange og som et resultat af, at kunderne i højere grad end tidligere efterspørger tværfaglige projekter, hvor alle Ferrums discipliner sættes i spil, skriver Ferrum i en meddelelse.

Samtidig med sammenlægningen har Ferrum Group gennemført organisatoriske ændringer, der skal gøre virksomheden mere agil. Topledelsen er ændret med to nye positioner, hvor Ferrums mangeårige souschef Carsten Jørgensen indtræder som salgsdirektør for alle virksomhedens salgsrettede aktiviteter, og ved siden af ham indtræder Henrik Bebe som ny projektdirektør med det overordnede ansvar for alle produktions- og projektrelaterede aktiviteter.

Ferrum Group arbejder for nogle af Danmarks største industrivirksomheder, hvor man løser alt fra store automationsanlæg med robotter, vision, transportsystemer med mere til mindre delleverancer og halvfabrikata i for eksempel rustfri stål.

Virksomheden fortsætter med at have hovedkontor på Vejlbyvej 2 i Fredericia, ligesom afdelingen i Ikast bevares.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125