23948sdkhjf

Nordmark laver lokalt opkøb

Skagen Overfladetekniks virksomhed i Sæby, som overfladebehandler stålkomponenter, er nu blevet en del af Nordmark Group. 

Med denne investering sikrer Nordmark sig "større fleksibilitet og forbedret service til kunderne", lyder det i en pressemeddelelse.

Skagen Overfladeteknik vil fremadrettet skifte navn til Nordmark Coating.

Ifølge Nordmark, så har den nordjyske virksomhed "via deres dygtige teams og højt specialiserede medarbejdere" både kompetencerne og det logistiske set-up til at kunne servicere Nordmark i et marked, hvor der vil blive øgede krav til at kunne håndtere emnernes størrelse og samtidig øgede krav i forhold til de kundespecifikke krav inden for selve overfladebehandlingen. 

På Skagen Overfladetekniks lokation i Sæby, få hundrede meter fra Nordmarks fabrik, er man specialiseret i sandblæsning, metallisering og coating af store komponenter til vind- og offshore markedet. 

Opkøbet sker i forhold til at sikre, at Nordmark kan stå endnu stærkere i et marked, der vil have en kraftig vækst i de kommende år, lyder det.

- Vi har haft en yderst positiv dialog med Skagen Overfladeteknik og vil fremover være endnu bedre gearede til at møde den voksende efterspørgsel, siger Morten Mørk, CEO for Nordmark Group.

Skagen Overfladeteknik ligger i Sæby og har 3000 kvadratmeter under tag, med plads til alle størrelser af stålkomponenter. 

Virksomheden blev startet i 2011, og virksomhedens kerneforretning er overfladebehandling af store stålkomponenter primært til vindindustrien. Virksomheden har 14 medarbejdere.

Prisen oplyses ikke.

Se nøgletal for:
Læs mere om: overfladebehandling
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268