23948sdkhjf

Medejer efter konkurs: - Svært at se netværket i øjnene

Jern & Maskinindustrien kunne i sidste uge berette om esbjergensiske MJC Metals konkurs

Den spåntagende virksomheds direktør Martin B. Ravn vil ikke udtale sig, men henviste til boets kurator for en forklaring. 

Udsigterne var ellers forholdsvis lyse, da MJC Metal i efteråret 2018 blev solgt til en ny ejerkreds med tidligere Flextek-direktør Henning Dam i spidsen. Fra 2020 til udgangen af 2021 lykkedes det den nye ejerkreds at vende et underskud på en million kroner til et overskud på knap en million kroner.

Til Fredericia Dagblad har medejer Henning Dam heller ikke ønsket at udtale sig, men henviser til sit eget opslag på LinkedIn.

Her kommer han en smule nærmere årsagerne bag konkursen.

- Vi har efter bedste evne kæmpet for at undgå konkursen, men vi har ikke evnet at omlægge produktionen til en tid med med en bredere kundekreds og indkøring af flere nye produkter, skriver han.

Det samme pegede kurator Lars Langhoff på i sidste uge.

- Én måde at vende udviklingen var at omstille produktionen til andre typer kunder, men den slags tager tid, og den tid havde MJC Metal bare ikke, fortalte han.

Henning Dam skriver videre, at konkursen "påvirker ham meget", men også, "at der var ikke længere realistisk udsigt til at få virksomheden på ret kurs".

- Jeg har dyb medfølelse over for alle kollegaerne, som nu er jobsøgende, og de kreditorer, som taber penge på konkursen. Det er i øjeblikket svært at se netværket i øjnene - det gør ondt at være skyldig i så mange afledte udfordringer, lyder det på LinkedIn fra Henning Dam.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282