23948sdkhjf

Mangler arbejdskraft: Blunico må sige nej til ordrer

Horsens-virksomheden Blunico har i dag 50 medarbejdere, men vil gerne være flere. Der er nemlig et potentiale for en årlig vækst på 10-15 procent, men det kræver flere hænder. Det skriver Erhvervsplus.

De faglærte medarbejdere er bare svære at skaffe lige nu. Det må direktør Bo Ulsøe konstatere. Derfor har virksomheden været nødt til at takke nej til ordrer.

- Det påvirker os på flere niveauer. Hvis vi ikke er i stand til at følge vores kunders udvikling, så flytter de produktionen et andet sted hen. Og de flytter ikke kun den del, vi ikke kan nå - de flytter en volumen, som gør, at det bliver interessant for andre virksomheder at byde ind. Derfor kæmper vi for at følge med vores kunders vækst, siger Bo Ulsøe til Erhvervsplus.

Han mener, at løsningen er dobbelt. Dels skal virksomhederne automatisere mere, og dels skal der flere ind på erhvervsskolerne.

Hos Blunico selv tager man gerne ansvar for at uddanne morgendagens faglærte. I dag har man seks lærlinge, men det tal vil man øge fremover.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141