23948sdkhjf

Skive-virksomhed godt rustet til fremtiden efter flytning: - Vi skal have flere ansatte

DV Lasercut befinder sig godt i deres nye lokaler i Oddense nord for Skive, som de indviede for lidt over et år siden. 

Efter flere års succes med metalbearbejdning og mange ordrer som underleverandør, følger målsætningerne også med: De vil udvide antallet af medarbejdere i produktionen og det skal en fortsat stigende vækstkurve hjælpe med til. 

Sådan lyder meldingen fra Jesper Rønn Sørensen, der ejer smede- og maskinfabrikken på syvende år.

- Det er gået godt med at komme på plads i de nye lokaler. Vi er ved at strømline arbejdsgangene, og det begynder efterhånden at bære frugt, forklarer Jesper Rønn Sørensen, der gerne vil udvide produktionen med flere hænder.

- Det er en klar målsætning, at vi skal have flere ansatte med tiden. Vi skal være større ude i produktionen, men der er mange usikkerheder lige nu, så tiden skal være den rette, nuancerer han.

En særlig ekspertise

Virksomheden er ordreproducerende for firmaer i hele Danmark, er specialist indenfor fremstilling af stål- og pladekonstruktioner og har derudover en ganske alsidig produktion.

- Det er primært små ordrer, vi står for, hvor vi har en særlig ekspertise i at udføre alt fra kantbukning til laserskæring. Det kan dog også hænde, at vi har ordrer i en helt anden størrelsesorden på helt op til 1.000 enheder. Vi hjælper til der, hvor de større aktører på markedet ikke byder sig til – og problemløser for folk ved at løse konkrete opgaver, siger Jesper Rønn Sørensen.

Virksomheden startede op i 2012, og fire år efter købte Jesper Rønn Sørensen sig 100 procent i DV Lasercut og har drevet firmaet sidenhen som daglig leder og ejer.

DV Lasercut har 34 ansatte i skrivende stund, hvoraf klart størstedelen befinder sig i produktionsafdelingen, mens resten arbejder på kontoret. De flyttede for lidt over et år siden ind nye lokaler i Oddense på godt 5000 kvadratmeter.

En virksomhed i vækst

Omsætningen og væksten følger også med. Igennem det seneste år har DV Lasercut øget omsætningen med 20 procent, hvilket bestemt har noget at gøre med de nye arbejdsrammer og faciliteter, lyder det.

- På bundlinjen ser det sundt ud, selvom der har været stigende indkøbspriser for vores vedkommende. Men med de store lokaler har vi fået den fordel, at vi nu er godt rustet til de fremtidige år produktionsmæssigt.

Der har allerede nu været større opgaver, som DV Lasercut har arbejdet med i flere måneder.

Forventningen er, at det kan være startskuddet til endnu flere opgaver i fremtiden.

- Vi har haft en tegnestue, der har været med til at lave prototyper og producerer maskiner til en større kunde. Det er noget, som vi har været glade for at beskæftige os med og vi kan skilte med fremadrettet, afrunder han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye kunder har erstattet russiske ordre hos Aabo-Ideal
Hjernø Værktøjsfabrik er under rekonstruktion
Lærlinge? Nu trykker du på ligtornen
14 mænd dømt: Virksomhed blev ufrivilligt midtpunkt i stor narkosag
Organisationer undrer sig over finanslov: Hvor er pengene til flere faglærte?
Flere interesserede købere til konkursramte Kurt Sørensen Maskinfabrik
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125