23948sdkhjf

Vagtskifte hos Hydro Precision Tubing

Hydro Precision Tubing i Tønder har fået ny direktør. Det skriver JydskeVestkysten.

Den hidtidige administrerende direktør, 61-årige Tommy Seeberg, har overladt stafetten til Ole Thisted.

- Der er ingen tvivl om, at når man sidder på posten som administrerende direktør i en stor, international organisation, så er man på alle ugens syv dage. Og det har været rigtig spændende, og jeg har nydt hvert eneste øjeblik. Jeg kunne bare mærke, at efter syv år på den post, så er det tid for mig at prøve noget andet. Så jeg kunne godt tænke mig at gøre en forskel for Sønderjylland. Jeg fortsætter som formand for Dansk Industri Region Syd, og jeg er stadig Hydros repræsentant i Mads Clausen Instituttet, SDU, i Sønderborg. Og så skal det siges, at jeg har fået en lang række tilbud, som jeg har lovet min kone ikke at sige ja til de første måneder. Så nu nøjes jeg lige med de poster jeg har, og så tager vi den derfra, siger Tommy Seeberg til JydskeVestkysten.

Ole Thisted er hentet internt i Hydro, hvor han har været ansat i mere end 11 år. Senest har han været vice president for Extrution North Europe.

Originalartikel: https://jv.dk/erhverv/topchef-stopper-tommy-seeberg-overlader-posten-til-ole-thisted-i-en-virksomhed-med-voksevaerk

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094