23948sdkhjf

Rekordstor interesse for overflade-messe

Arrangørerne bag Scandinavian Coating melder om stor interesse, og udstillere, der søger større standpladser end tidligere

Den 15.-16. marts 2023 slår Forum Copenhagen dørene op til Scandinavian Coating, Nordens fremmeste mødested for hele den nordiske overfladebehandlingsindustri. Messen arrangeres for sjette gang, og den har udviklet sig til et etableret koncept med en udstilling, der viser markedets seneste produktnyheder, et internationalt konferenceprogram og en værdsat brancheaften. Efter at have været tvunget til at holde en pause i 2021 på grund af pandemien, og de restriktioner den førte med sig, er Scandinavian Coating nu endelig tilbage. Messen afholdes ligesom tidligere i København, og ligesom tidligere er der fokus på nyheder, videnoverførsel og netværk. Denne gang arrangeres messen i Forum Copenhagen, som ligger midt i København.

"At Scandinavian Coating nu er et internationalt mødested kendetegner naturligvis også konferenceprogrammet"
Björn Lindforss, projektleder for Scandinavian Coating

Rekordstor interesse
Scandinavian Coating fyldes op med udstillere i et stadigt hurtigere tempo. Virksomheder som Teknos, Jotun, Axalta, Akzo Nobel, Wagner og mange flere er allerede booket og investerer mere, end de har gjort på de seneste messer. - Interessen er rekordstor for messen, og bookingen af standpladser er gået glimrende, siger Björn Lindforss, projektleder for Scandinavian Coating.
- Det er bemærkelsesværdigt, at det er mange år siden, at hele den nordiske branche mødtes. En positiv tendens er, at mange af de virksomheder, der booker nu, tager større standpladser nu, end de gjorde på den sidste messe i 2019.

Stolte over samarbejde
Det er ikke kun udstillerne, der øger deres fokus på Scandinavian Coating. Det har også brancheforeningen Dansk Industri gjort, og de er nu trådt til som en stor samarbejdspartner. - Vi er meget stolte over og glade for, at vi nu udvider samarbejdet med Dansk Industri, siger Björn Lindforss.
- Det betyder, at messen rækker ud og markedsføres til Dansk Industris 19.000 medlemmer, hvilket naturligvis vil være et kæmpe løft for messen, siger han. Netværk i branchen er også en stor del af arrangementet. Den første aften afholdes traditionen tro den uhyre populære branchefest, den nordiske overfladebehandlingsindustris egen Get Together, som i år afholdes på Nørrebro Bryghus. Konferencen vil også tage et skridt fremad på 2023-messen med et nyt layout med et mere omfattende konferenceprogram og internationale talere. Fokus under konferencen vil være på de tre dele: Automation, Digitalisering og Energi.
- At Scandinavian Coating nu er et internationalt mødested kendetegner naturligvis også konferenceprogrammet, slutter Björn Lindforss.

Scandinavian Coating

  • Messen Scandinavian Coating afholdes i år for sjette gang
  • Arrangementet finder sted i Forum i København 15.-16. marts
  • Tidligere har messen været afholdt i Øksnehallen i København, mens den også har været i Göteborg
  • I 2021 var messen forhindret af corona-pandemien
  • I 2019 tjekkede i alt 1.474 gæster ind på Scandinavian Coating, mens der ved messen i 2017 1.328 besøgende.
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08