23948sdkhjf

"Banebrydende" nyheder på programmet til overflade-messe

Over 50 virksomheder er klar til at vise sig frem til årets udgave af Scandinavian Coating

En lang række virksomheder fra både Danmark og resten af Norden deltager i Scandinavian Coating 2023, der løber af stablen 15.-16. marts i København.

En af de deltagende virksomheder er overfladebehandlings-producenten Teknos.

Maling er ikke kendt for at være et af de mest bæredygtige produkter, men den opfattelse vil virksomheden gerne lave om på. For der er stor efterspørgsel på grønne produkter hos kunderne, har Giedre Serritslev, der er administrerende direktør for Teknos A/S i Danmark, tidligere fortalt til Jern & Maskinindustrien.

- Vores mål er at være en af de mest bæredygtige leverandører i branchen. Vi har arbejdet meget med miljøvenlige komponenter i vores maling. Vores kunder har et stort fokus på deres CO2-udslip, så de efterspørger de produkter. Og derudover skærpes miljøkravene hele tiden.

Derfor har Teknos også valgt kun at fokusere på energibesparelse, når den danske og svenske del af virksomheden deltager i Scandinavian Coating 23 i Forum i marts.

- Vi slår på ét emne: Energibesparelse i vores produkter. Vi har udviklet en række produkter, som tørrer hurtigere, og hvor man ikke bruger industriovne. Malingen lufttørrer, hvilket går fem-ti gange hurtigere, så det er en stor besparelse, forklarer Giedre Serritslev.

Ser frem til at møde kunder

ScanOtech og Sames udstiller også på Scandinavia Coating, hvor de er placeret ved stand 05:10.

Her lægger virksomheden op til, at besøgende kan hente ny viden og inspiration om processer og produkter indenfor overfladebehandling.

- Vi kan på messen præsentere flere banebrydende nyheder indenfor pulver og vådlakering blandt andet den nye Airmix Xcite+ pistol og den nye banebrydende Cyclomix EVO elektronisk blanding & doseringssystem.

Det samme gælder for Moldow, hvor blandt andre salgschef, Franck Bréhinier, står klar ved stand 01:31.

- Vi ser frem til at møde både nye og eksisterende kunder til en snak om vores løsninger og knowhow indenfor maleanlæg til træ-, plast- og metalemner, fortæller virksomheden.

Caldan, leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien, er også på plads til messen

Virksomheden vil udstille overhead- og gulvtransportørinnovationer på messen for anden gang, hvor deres team af internationale conveyor-specialister står klar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078