23948sdkhjf

Modulex køber endnu en skiltevirksomhed

Billund-virksomheden har opkøbt det danske skiltefirma Tue Skilte A/S.
Skiltefirmaet Tue Skilte, der har hovedsæde i Ringsted, er nu blevet en del af Modulex Gruppen. Dermed fortsætter Modulex strategien om at udvide med opkøb af foretagender, der har profiler, som understøtter virksomhedens ambition og strategi.

- Vi forsætter strategien til gavn for udviklingen i Modulex. Med opkøbet af Tue Skilte opnår vi direkte adgang til detail- og kædemarkedet. Det er netop et marked, hvor vi ønsker at stå stærkere, siger direktør Søren Bendt, Modulex.

Tue Skilte har desuden deres styrke inden for fremstilling af facadeskilte. Et produktområde, hvor Modulex ønsker at være mere konkurrencedygtige.

Det nye skud på stammen har desuden et stærkt sourcing-netværk i Østeuropa, som Modulex kan have glæde af, forklarer direktør Søren Bendt.

Modulex ejer nu 80 procent af Tue Skilte, mens direktør og grundlægger af Tue Skilte, Niels Tue, beholder de resterende 20 procent.

- For Tue Skilte betyder samarbejdet, at vi får en bredere dækning, specielt inden for indendørsskiltning og standard-skiltningssystemer. Desuden får vi et meget større netværk – og dermed også bedre udviklingsmuligheder, siger administrerende direktør Niels Tue.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093