23948sdkhjf

Russisk ordre til FLSmidth

FLSmidth skal levere guldprocesanlæg til en russisk kunde.
FLSmidth har opnået en kontrakt til en værdi af 200 mio. kr. fra det russiske mineselskab JSC Pavlik på levering af et procesanlæg, som skal placeres i Tenkinsky-distriktet i Magadan-regionen i den fjernøstlige del af Rusland, til oparbejdning af 3 mio. tons guldmalm om året.

Leverancen omfatter et komplet guldprocesanlæg bortset fra møllerier. Der skal leveres udstyr til knusning, materialehåndtering og flotation foruden opkoncentreringsanlæg, sigter, guldudvasknings- og afvandingsanlæg, pumper og cykloner samt guldraffineringsudstyr. Kontrakten omfatter endvidere elektrisk udstyr og anlægsautomation.

- Forventningerne til guldmarkedet er fortsat positive baseret på vedvarende høj efterspørgsel, og FLSmidth har i den senere tid opnået ordrer på mange af de primære teknologier og ydelser til guldprocesanlæg i Nordamerika og Rusland. Vores One Source-koncept samt lokale tilstedeværelse har været vigtige forudsætninger for at opnå disse kontrakter. Endvidere har de nylige opkøb af virksomhederne Knelson og Ludowici udbygget FLSmidths portefølje af kerneteknologi til tyngdeprocessering af guld samt materialesigtning og har yderligere styrket vores One Source-produktsortiment inden for guldprocesser, udtaler administrerende koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095