23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos Jyde Port

Efter en barsk turnaround går Jyde Port ind til 2013 med ny optimisme. Peter Vissing er udnævnt til ny administrerende direktør og skal stå i spidsen for et udvidet produktsortiment.
Efter et samlet underskud på 14 mio. kr. i 2010 og 2011 glæder ledelsen i Jyde Port sig til at tage hul på det nye år.

Virksomheden har været igennem en barsk turnaround, men har mærket fremgang i løbet af det seneste halve år, hvor kundekredsen har kvitteret for en satsning på nye produktgrupper. Fremgangen skyldes ikke mindst Peter Vissing, der har gjort en stor forskel, siden han tiltrådte som salgsdirektør i foråret 2012. Så stor, at han nu er udnævnt til administrerende direktør.

- Peter Vissing har i den grad forstået at tolke og gennemføre den strategi, vi tålmodigt har brugt to år på at implementere. Det er stærkt gået, siger den hidtidige administrerende direktør, Peter Mathiasen, som i stedet indtræder i Jyde Ports bestyrelse og derudover vil hellige sig sin post som direktør i Hørning Parket, hvor ejerkredsen er næsten identisk med ejerkredsen i Jyde Port.

Både Peter Vissing og Peter Mathiasen træder tillige ind som medejere i Jyde Port som understregning af deres tro på, at den barske turnaround har båret frugt.

- Trods barske markedsudsigter glæder vi os for alvor til at tage fat i et spændende nyt år, lyder det optimistisk fra Peter Vissing.

Flere nye samarbejdspartnere
Jyde Port har traditionelt leveret porte i træ og stål og udvendige døre i specialkonstruktioner. I løbet af 2012 har man imidlertid sammensat et helt nyt sortiment, hvor indvendige døre samt et komplet sortiment af ståldøre supplerer det træbaserede sortiment.

Virksomhedens strategi går i al sin enkelthed ud på at levere, hvad markedet efterspørger, og at positionere sig som fuldsortimentsleverandør af døre og porte. Senest har Jyde Port etableret eksklusive distributionsaftaler med italienske Mhouse på automatiksystemer og tyske Mosel Türen på indvendige døre til såvel det danske marked som en række nordiske markeder.

Samtidig har virksomheden netop indgået et strategisk samarbejde med en stor udenlandsk producent om at kunne tilbyde et komplet europæisk certificeret ståldørssortiment under Jyde Ports eget varemærke med virkning fra 2013.

- Der er masser af logik i at levere både porte, udvendige døre samt ståldøre og indvendige døre til de mange projekter, vi alligevel leverer til. Det lyder enkelt, men opgaven er at sikre logistikken, siger Peter Vissing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093