23948sdkhjf

JKS

Hos JKS har vi 25 års erfaring med at skabe det helt rigtige match mellem arbejdsopgaver, medarbejder og virksomhed - uanset om der er tale om et midlertidigt vikariat eller en fastansættelse.

Ud fra en lokalorienteret strategi med et landsdækkende filialnet, betjener vi dagligt både store og små virksomheder inden for mange forskellige fagområder og brancher - og er derfor et oplagt valg for dig når du vil koncentrere dig om din kerneforretning.

Fleksibilitet er nøgleordet
Med en stærk bemandingsløsning fra JKS får du en fleksibel medarbejderstab hvor du hurtigt og enkelt kan justere din kapacitet op og ned efter behov.

Det er særdeles effektivt at have vikarer som en fast del af bemandingen og det medfører straks konkrete fordele for dig. For det første har du kun lønudgiften samtidig med at du har øget omsætning og for det andet sparer du dyrebar tid ved at slippe for en hel masse ansøgninger, når du selv slår en ledig stilling op.

Vi har din bemandingsløsning - med garanti!
JKS er blandt Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi har et stort, ajourført kartotek med vikarer og jobsøgere, som er klar til nye udfordringer. De er motiverede, kompetente og klar til at indgå i et godt og ligeværdigt samarbejde med resten af dit personale.

JKS STAFFING  tilbyder:
- Vikarassistance
- Try & Hire
- Udenlandske medarbejdere
- Kompetencegaranti

JKS CAREER tilbyder:
- Rekruttering
- Onboarding
- HR-ydelser
- Assessment
- Outplacement

JKS PROFESSIONALS tilbyder:
- Specialister/eksperter
- Kontraktansættelser
- Projektansættelser

JKS er 100% danskejet og tæller idag knap 40 lokale afdelinger i Danmark, syv i Norge og to i Sverige. Desuden er Assistance HR Partners og Job Vision en del af JKS Group. Vi er medlem af DI og VikarBranchen – det er din sikkerhed for en god og seriøs bemandingsløsning.

Fakta om JKS

Adresse
JKS
Vibenshuset
Lyngbyvej 2

2100 København Ø

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 61630780

CVR nummer: DK19687236

P nummer: 1004209742

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kasper Reinhold
Direkte telefon: +45 61630735

Nanna Bie
Stilling: Afdelingschef

Send til en kollega

0.393