23948sdkhjf

ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

ROB-EX A/S hjælper produktionsvirksomheder med at opnå forbedringer i planlægningen. Det gør vi gennem planlægningsprogrammet ROB-EX, som giver et enestående overblik over produktionen; ordrer, kapacitet, ressourcer, flaskehalse, mandskab, maskiner m.m.

ROB-EX Produktionsplanlægning er et produkt fra Novotek Gruppen, hvor ROB-EX A/S er en del af gruppen og varetager udvikling, support og salg af ROB-EX. Vi har mange års erfaring med udvikling og implementering af planlægningsløsninger i industriel produktion, og vores ekspertise består af en kombination af informationsteknologi, planlægning og styring i produktionen. Vi udvikler og leverer standardproduktet ROB-EX, og indgår også i projekter som hoved- og underleverandør.

ROB-EX er software til finplanlægning, som er udviklet på baggrund af universelle planlægningsbegreber og praktisk knowhow. Fordi det er standard software, betyder det for dig som kunde, at du får et billigere produkt, og du har stadig mulighed for at konfigurere og tilpasse løsningen, så den dækker dine krav og behov.

ROB-EX er baseret på et interaktivt Gantt diagram, og programmet kan tilpasses din planlægningsopgave. Du kan se og redigere produktionsplanen, og prøve dig frem med forskellige scenarier for at finde den bedste plan.

Derudover tilbyder vi support, adgang til opdateringer, undervisning og hjælp gennem hele processen fra behovsafklaring til den kørende løsning.

Du kan læse mere om ROB-EX og vores øvrige kompetencer her.

Fakta om ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

Adresse
ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)
Stærmosegårdsvej 8
5230 Odense M
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70220170

Fax: +45 70220171

CVR nummer: DK20944196

P nummer: 1005193844

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Malene Kjerulff Andersen
Stilling: Office Manager
Direkte telefon: +45 63154939

Send til en kollega

0.763