23948sdkhjf
Del siden

STRECON A/S

STRECON er en førende udvikler, producent og leverandør af forspændingsværktøj og hydrauliske presse- og maskinsystemer baseret på båndvikling samt robotassisteret polering af presse- og formværktøjer med 2D og 3D geometrier. Vi leverer innovative produkter og maskinløsninger i høj kvalitet, og det meste af fremstillingen, montage og test udføres på STRECON’s egne faciliteter i Sønderborg, Danmark.

STRECON’s forretningsområder inkluderer:

Forspænding af højstyrkeværktøjer

 • Precision Forging (PF): Højstyrke forspændingsværktøjer og -systemer til optimal krympning af matricer og kerner, som udsættes for et højt internt pressetryk. Den båndviklede forspændingsteknologi anvendes primært til præcisionspresning af emner i kold og halvvarm tilstand, der leveres til automobilindustrien samt andre højvolumen-applikationer som befæstningsemner o.lign.

 • High-Pressure Synthesis (HPS): Forspændingsværktøjer og udstyrsløsninger til fremstilling af industridiamanter / CBN produkter under ekstreme tryk og temperaturer.  Værktøjsteknologien anvendes både til fremstilling af diamant/CBN-korn og polykrystallinske produkter. Det båndviklede værktøjssystem kan anvendes industrielt op til 80 KBar. 

 • High-Pressure Experiments (HPE): Værktøjssystem til HT/HP-eksperimenter typisk til forskningsformål på universiteter, f.eks. til geologiske undersøgelser. HPE tilbydes som et værktøjssystem med og uden endload; og som et komplet pressesystem med højtryksværktøj op til 1000T pressekraft.


Maskiner og Produktionsudstyr

 • Robot Assisted Polishing (RAP): Et robotassisteret maskinsystem til præcisionspolering af metalformningsværktøjer og sprøjtestøbeforme med 2D og 3D geometri. Udover automatiseringsfordele kan robotpolering tilbyde en stabil og repeterbar polereproces, ensartet overfladekvalitet og en dokumenteret fremstillingsproces, der kan gentages uafhængigt af den enkelte operatør. Robotpolering har også positiv indvirkning på det generelle arbejdsmiljø med minimering af det ensidige og fysisk belastende procesarbejde.

 • Tool Assembly Press (TAP): Kompakt og hydraulisk presseenhed til montering og demontering af presseværktøjer, som monteres under tryk med en konisk indføringsvinkel (i.e. press fitting). Pressen tilbydes op til 650T i pressekraft.

 • High-Pressure Experiment Press (HPE-Press): Komplet hydraulisk pressesystem med højtryksværktøj, der er designet til HT/HP-eksperimenter på universiteter og andre forsknings- eller udviklingslaboratorier. Pressen kan designes til et procestryk op til 5,8 GPa og leveres komplet med opvarmningsenhed af prøven (i.e. sample) og værktøjskøling. 

 • Tool Alignment System (ALS): Hydraulisk maskinudstyr til positionering og horisontal opretning af presseværktøjet, der anvendes til fremstilling af industridiamanter/CBN. ALS systemet kan sikre en anti-tilt af presseværktøjet på max. 0,2°, hvilket vil bidrage med øget processtabilitet, færre produktionsstop og havari samt forbedret levetid af de kostbare hårdmetalsværktøjer.
    
 • Produktionsudstyr til flowplader: Som del af nyt produktprogram udvikles maskinenheder, der kan indsættes i en fuldautomatisk produktionscelle til højvolumen-fremstilling af polymer flowplader til brændselsceller. Takttiden for cellen vil være ca. 1 min afhængig af størrelses- og procesforhold, men skal afklares nærmere med den enkelte kunde. Udover en væsentlig forbedring af takttiden vil udstyrsløsningen kunne bidrage med en høj og ensartet kvalitet af de pressede flowplader.
   
 • Specialudviklede maskiner og produktionsudstyr til individuelle kunder: Udstyrsløsningerne udvikles, fremstilles og services efter den enkelte kundes behov og ønsker, og er dermed forbeholdt disse kunder. Udstyrsløsningerne henvender sig til high-end kunder med et behov for flere maskiner og/eller udstyrsenheder.


For mere information
Besøg vores hjemmeside www.strecon.com, kontakt os på +45 74 48 77 88 eller send os en email på info@strecon.com

STRECON A/S
Stødagervej 5
6400 Sønderborg
Danmark
CVR nummer: DK25821505
P nummer: 1008177887
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046