23948sdkhjf

EasyLine - JHM Service

Vores EASYLINE serie maskiner, består af pladesakse manuelle og motoriserede, bukkemaskiner, pladevalser, sikkemaskiner, smedehammmer, hjørneklipper manuel og motororiseret, blikkenslager værktøj, boremaskiner, slibemaskiner er rettet mod mindre reparationsværksteder,  blikkenslager værksteder/VVS mm.

Vi tilbyder et komplet program, der dækker de fleste virksomheders behov indenfor bore/klippe/bukke/slibe/rundemaskiner med mere.Vi tilbyder en serie nøje udvalgte maskiner udvalgt på baggrund af de sidste over 20 års erfaring inden for pladebearbejdningsmaskiner. Nogle fra Østen og andre fra Europa. Alle vore maskiner er CE-godkendte. Vi har også en del special værktøj til blikkenslager samt vi køber og sælger også brugte maskiner.
Vi har stor erfaring i servicering og reparationer af pladebearbejdningsmaskiner, og vi ved hvor vigtig det er, at en maskine fungerer optimal, derfor er service meget vigtig for os, både før og efter køb af maskine.

Det vigtigste for os, er ikke bare at sælge en maskine, men at sælge den helt rigtige maskine, dermed får vi en tilfreds kunde. Derfor kan vi vejlede og rådgive.

 

Fakta om EasyLine - JHM Service

Adresse
EasyLine - JHM Service
Under Bakken 43
7950 Erslev
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Thisted Kommune

Telefon: +45 30 94 33 20

CVR nummer: DK28467079

P nummer: 1011266394

Ansatte: 3

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Johnny Hedegaard
Direkte telefon: +45 30943320

Send til en kollega

0.127