23948sdkhjf
Del siden

Bihl+Wiedemann Nordic ApS

Bihl+Wiedemann udvikler og fremstiller komplette automationsløsninger – til funktionel sikkerhed og datakommunikation i maskiner og anlæg. Vores løsninger er for det meste baseret på AS-Interface (ASi), som er det globalt standardiserede feltbussystem til det første niveau af automatisering.

ASi gør enorme kabelbundter overflødige, da sensorer og aktuatorer ikke længere skal kobles individuelt til controlleren. I stedet forsyner det gule two-core ASi-kabel i sig selv hver input og output på enheden med både data og strøm.

Kunder fra forskellige brancher nyder godt af vores ASi-løsninger. Det åbne bussystem er særligt udbredt inden for industriel automation, materialehåndtering og maskinteknik.

Vi stræber efter at hjælpe vores kunder med at implementere Industry 4.0-projekter på feltniveau. Derfor spillede vi en stor rolle i udviklingen af ​​den nye ASi-5 teknologi. Den nye ASi-generation giver mulighed for meget hurtigere transmission af større datamængder og nem integration af intelligente sensorer.

Bihl+Wiedemann Nordic ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Danmark
CVR nummer: DK32830110
P nummer: 1015939644
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047