23948sdkhjf

Molio

Molio  udbyder en række digitale værktøjer samt kurser, uddannelser og byggefaglige bøger.

Vores digitale værktøjer er udviklet sammen med en række brugergrupper på tværs af bygge- og anlægsbranchen. På den måde sikrer vi, at vores værktøjer hver især er med til at gøre byggeriets faser og processer mere standardiserede og effektive. Molio bidrager således til at styrke produktiviteten og bæredygtigheden i byggeriet og til at styrke konkurrenceevnen i den enkelte virksomhed.

Molio er en selvejende, non-profit organisation og er uafhængig af særinteresser. Vi deltager aktivt i tværgående projekter og nye intiativer i bygge- og anlægsbranchen og driver bl.a. ConTech Lab og buildingSMART Danmark.

HUSET Middelfart er også en del af Molio. Konferencecenteret rummer mødelokaler og messelokaler til store og små arrangementer både i og uden for byggebranchen. I HUSET Middelbart er der også flotte festlokaler til både firmafester og private fester. Der er plads til i atl 300 konferencegæster og der er 70  værelser til overnatning. Du behøver ikke være en deltager på et kursus eller en konference for at overnatte. Du kan bruge HUSET Middelfart som konferencehotel.

Ved siden af konferencecenteret HUSET Middelfart ligger Byggecentrum, som er Danmarks største permanente bygge- og boligudstilling. Byggeudstillingen er også en del af Molio. Her finder du Syddanmarks største badudstilling og Danmarks største fritidshusudstilling.

Nyheder fra Molio
Tilmeld vores nyhedsbrev

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Se alleNyeste kurser

Fakta om Molio

Adresse
Molio
Lyskær 1
2730 Herlev

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 70120600

CVR nummer: DK63035017

P nummer: 1003151913

Kontaktpersoner

Dorte Persson
Afdeling: Molio Kurser
Direkte telefon: +45 70120600
Elisabeth Krarup
Afdeling: Marketing
Direkte telefon: +45 20 86 30 08
Mathilde Due
Stilling: Studentermedhjælper
Molio Marketing
Direkte telefon: +45 70120600
Nicoline Ahlquist
Stilling: Studentermedhjælper
Nikolaj Arenbrandt
Afdeling: Salg

Send til en kollega

0.313