23948sdkhjf

Søren Nielsens Diamantpolering ApS

Robot

Robotter er dagligdag hos Søren Nielsen Diamantpolering.

De senere år har vi udviklet robotter, som kan polere og slibe mange forskellige slags emner blandt andet stål og aluminium.

På nuværende tidspunkt har vi 4 robotter, som er automatiseret. Det giver en større fleksibilitet, lettere håndtering og en hurtigere gennemgang af både emner og forme.

Polering

Siden 1976 har vi specialiseret os i at polere formværktøjer til plastindustrien. Derfor har vi en stor erfaring, og vi kan i dag løse enhver opgave indenfor polering. Vi tilbyder fagligt udført arbejde af uddannede værktøjsmager og håndværkere.

De typer af værktøjer vi polerer er sprøjtestøbeværktøjer, snit- og standseværktøjer, trykstøbeværktøjer, blæseværktøjer og extruderingsværktøjer samt PET-flasker.

Vores medarbejdere er alle oplært i virksomhedens forskellige polerteknikker, og såfremt opgaven kræver det, tager vi gerne ud til kunden og udfører opgaven.

Strukturering

Søren Nielsen Diamantpolering er det først og største firma på det danske marked, der kan tilbyde fotoætsning af formværktøjer og vakuumforme samt logo og design ætsninger.

Planlapning

Mange formdele kræver en unik planhed og for at opnå den optimale overflade bliver delene planlappet i en lappemaskine.

Formdelene kører med forskellige my størrelser og lappeplaner, indtil kundens ønskede overfladeruhed opnås.

Lasergravering
Lasergravering er en højteknologisk metode, hvor vi dybdegraverer. Vi graverer i værktøjer, gnistelektroder (kobber og grafit) og udfører mærkning af forskellige emnedele.
Du kan få lasergravering af mange forskellige typer emner hos os. Vi arbejder i såvel hærdet som uhærdet stål og pulverstål samt i plast. Ingen overflader er for store og ingen er for små til, at vi kan også lave lasergravering i dem.


Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Se alleNyeste kompetencer

Fakta om Søren Nielsens Diamantpolering ApS

Adresse
Søren Nielsens Diamantpolering ApS
Vævergyden 3, Lindelse
5900 Rudkøbing

Region
Danmark
Syddanmark
Langeland Kommune

Telefon: +45 62571773

CVR nummer: DK15300973

P nummer: 1000899274

Ansatte: 8

Kontaktpersoner

Flemming Nielsen
Stilling: CEO
Maybrit Bengtsen

Send til en kollega

0.189