23948sdkhjf

SICK A/S

SICK er en af verdens førende producenter af sensorer og sensorløsninger til industriel produktion. I alle industrier, og indenfor alle områder af automation, fjerner SICK’s sensorer produktionsproblemer og sikrer optimale processer. SICK’s sensorer forøger produktionen og stopper dyre maskinfejl og nedetid.  De reducerer omstillingstiden, forhindrer personskaber og andre ulykker.

Fotoceller, Smart-sensorer, nærhedssensorer, temperatur-, niveau-, flow-, trykfølere, afstandssensorer, kodelæsere, LIDAR-scannere, encodere, visionsensorer, sikkerhedssensorer, sikkerheds-PLC’er – alle tilbyder enestående ydelse og større produktivitet. SICK’s sensorer er lette at installere, konfigurere og idriftsætte.

SICK leverer intelligente sensorer, som gør det muligt at uploade ”Apps” i dem, så de passer præcist til dine behov. De kommunikerer med PLC’styringer via IO-link så konfiguration, drift, diagnose og vedligehold kører optimalt. Med andre ord er SICK’s sensorer klar til fremtidens digitale produktionen og de udfordringer, der ligger i industri 4.0.

 

SICK leverer intelligente sensorløsninger til:

Fabriksautomation og underleverandører: Fødevare, konsumvare, elektronik, glas, plast, tekstil, vind, træ, maskinværktøj, robotter, håndtering og montage, packaging og emballering, farma og kosmetik.

Logistikautomation: Lufthavne, bygningsautomation og security, pakker og breve, kurerer, kraner, industrielle vogne, landbrugsmaskiner, erhvervsmaskiner, havne, detailhandel, distributionscentre,  højlagre og trafik

Proces Automation: Cement, affald og genanvendelse, kemisk og HPI, maritim, metal og stål, kraftværker, olie og gas

Tilmeld vores NyhedsbrevSe alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om SICK A/S

Adresse
SICK A/S
Bregnerød 133
3460 Birkerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Rudersdal Kommune

Telefon: +45 45826400

CVR nummer: DK78418311

P nummer: 1002550225

Ansatte: 10000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Teknisk support
Direkte telefon: +45 45826400

Send til en kollega

0.317