23948sdkhjf

Drifton A/S

Drifton A/S tilbyder et bredt udvalg af udstyr til virksomheder med fokus på pumper og dispenseringsudstyr til laboratorier, udviklingsafdelinger og produktionen i dansk industri.

Vores sortiment af laboratoriepumper og tilbehør består bl.a. af tandhjulspumper, sprøjtepumper, peristaltiske slangepumper, pumpehoveder og slanger. Til industriel brug tilbyder vi fadpumper til fugemasse, silikone, lim, epoxy, fedt mv.

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af pneumatiske dispensere, der fx kan benyttes i laboratorier og industrien til påføring af kemikalier eller til samling af medicinaludstyr og andre instrumenter med fx lim.

Som tilbehør til de pneumatiske dispensere har vi et bredt sortiment af dispenseringsnåle, dispenseringssprøjter, stempler, sprøjteadaptere, sprøjtepropper og spidskapper.

Her på vores webshop kan du købe laboratoriepumper, som slangepumper, tandhjulspumper, sprøjtepumper og doseringsudstyr af en professionel kvalitet, men til konkurrenvcedygtige priser.

Du finder også et udvalg af tilbehør og flere forskellige slangetyper.

Vi sælger ligeledes laboratorievægte med mange forskellige vægtkapaciteter.

Ønsker du ikke at benytte webshoppen eller at få vejledning i det rigtige valg i forhold til din opgave er du også velkommen til at kontakte os på info@drifton.dk, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på 3679 0000.

Produkter

Se alleNyheder

Nyeste maskiner

Fakta om Drifton A/S

Adresse
Drifton A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 36790000

CVR nummer: DK53284310

Ansatte: 20

Kontaktpersoner

Astrid Harkjær
Stilling: Marketingkoordinator
Marianne Bring
Afdeling: Drifton
Stilling: Produktchef
Direkte telefon: +45 3634 2713
Michael Petersen
Afdeling: Drifton
Stilling: Product Specialist
Direkte telefon: +45 3679 0003
Nina Hauerberg
Stilling: Produktchef
Direkte telefon: +45 3634 2709

Send til en kollega

0.189