23948sdkhjf

Dansk RobotTeknik ApS

Hos Dansk RobotTeknik får I en løsning, det kan være en robotløsning eller en specialmaskine, som er tilpasset netop jeres produktion og de arbejdsgange, som skal tages hensyn til hos jer. Det er den bedste måde at hjælpe jer med at styrke jeres effektivitet og konkurrenceevne på. Dansk RobotTeknik har fokus på praktiske og solide løsninger, som hurtigt tjener sig hjem, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette sikrer din virksomheds konkurrenceevne i fremtiden.

Automations- og robotløsninger forudsætter en regelmæssig og grundig vedligeholdelse for at kunne yde den optimale drift og være sikker at betjene.

Dansk RobotTeknik udfører total service og reparation af komplette automationsanlæg og robotløsninger. Service/reparation udføres altid iht. leverandørens service bulletin, hvis disse findes.

Dansk RobotTeknik udfører selvstændige opgaver indenfor programmering (PLC, HMI og robotter), styreskabe, dokumentation og CE-mærkning samt service af såvel robotter som hele anlæg.

Dansk RobotTeknik har leveret løsninger til et bredt udvalg af brancher herunder hospitaler, plast, træ, og metalindustrien.

Kollaborative robotter
Dansk RobotTeknik har været autoriseret integrator af Universal Robots fulde produktprogram siden etableringen af Universal Robots. Dansk RobotTeknik har derfor opnået en solid erfaringsgrundlag med integration, programmering og service på robotter netop fra Universal Robot.

Siden er andre robotproducenter kommet med på bølgen. Dansk RobotTeknik har også kendskab til samarbejdende robotter fra Fanuc, Denso, Motoman og TM (Omron).

Samarbejdende robotter kræver solid indsigt i risikovurdering i forbindelse med udarbejdelse af teknisk dossier ved en CE-mærkning. Det har Dansk RobotTeknik stor erfaring med.

Vigtigt er også at robotten er konfigureret præcist mht. værktøj og payload. For at undgå unødvendigt slid, er god programmering afgørende. Forkert og ineffektiv konfiguration og programmering kan hurtigt betyde store omkostninger til reparationer. Dansk RobotTeknik har 10 års erfaring i programmering og konfiguration af samarbejdende robotter.

Totale automationsløsninger
Dansk RobotTeknik bygger gennemtænkte og solide specialkonstruktioner med fokus på kontinuerlig produktion uden stop, år efter år. Vi leverer automationsløsninger, specialmaskiner, industri- og kollaborative robotter, samt service og efterfølgende support. Dette sikrer din virksomheds konkurrenceevne i fremtiden.

En total automationsløsning øger effektiviteten og reducerer virksomhedens omkostninger, så investeringen hurtigt tjener sig hjem. Forudsætningen er en solid, teknisk løsning og en god service og support. Den forudsætning opfylder Dansk RobotTeknik.

FANUC elektrisk sprøjtestøbemaskine
Dansk RobotTeknik laver i vid udstrækning robotløsninger til plastindustrien. Derfor finder vi det naturligt at tilbyde FANUCs fulde program af elektriske sprøjtestøbemaskiner, Roboshot.

En FANUC Roboshot er en elektrisk CNC sprøjtestøbemaskine, der er ligeså præcis som en CNC-maskine. Præcisionen udnyttes i sprøjtestøbningsprocessen til i høj grad at give ensartede produkter, optimal procestid og ikke mindst minimalt energibehov.

Fakta om Dansk RobotTeknik ApS

Adresse
Dansk RobotTeknik ApS
Måløv Værkstedsby 90
2760 Måløv
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 29860715

CVR nummer: DK32296076

P nummer: 1015424601

Ansatte: 1

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bo Jansen
Stilling: Manager & Diplomingeniør
Direkte telefon: +45 29860715

Send til en kollega

0.472