23948sdkhjf

Hygiejnefokus

Hygiejnefokus er en virksomhed, som er etableret med det formål, at skabe en platform for vidensdeling, inspiration og nyheder indenfor rengørings- og hygiejnerelaterede emner, samt at sætte fokus på kvalitet og innovation indenfor området. I første omgang med specielt fokus på fødevareindustrien, brancher som leverer udstyr og ydelser til denne samt sundhedssektoren.

Hygiejnefokus afholder kurser, temadage og andre events i samarbejde med øvrige interessenter. Vi hjælper virksomheder i brancher med øget hygiejne bevågenhed, med at udvikle en stærk hygiejneprofil, samt med at udbrede kendskabet til innovative kvalitetsprodukter. Desuden udfører vi kontrol af rengøring og hygiejne.

Hygiejnefokus er bloggen hvor du, vi og inviterede gæstebloggere skriver artikler om forskellige grene af hygiejneuniverset. Desuden sendes et nyhedsbrev omtrent månedligt, hvor de seneste nyheder er resumeret. Hygiejnefokus.dk er sponsordrevet og derved gratis at bruge, derfor vil vi opfordre til at støtte vore sponsorer, som du finder en oversigt over

på siden her

. Hver enkelt sponsor har en side på Hygiejnefokus, hvor du finder en præsentation af virksomheden og et link til dens hjemmeside.

Fakta om Hygiejnefokus

Adresse
Hygiejnefokus
Havnecentervej 1
8500 Grenaa

Region
Danmark
Midtjylland
Norddjurs Kommune

Telefon: +45 53341355

CVR nummer: DK20621532

P nummer: 1017497312

Kontaktpersoner

Jørgen Espiritu Kjeldsen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 53341355

Send til en kollega

0.158