23948sdkhjf

TurnTech A/S

TurnTech A/S er en moderne industrivirksomhed, der forarbejder mekaniske komponenter til større produktionsvirksomheder i industrien. Vi repræsenterer den gode kombination af kvalitets­håndværk og moderne teknologi.

Fleksibilitet og hurtig omstillingsevne

Produktionen er kendetegnet ved fleksibilitet og hurtig omstillingsevne. Derfor har vi gennem to årtier været en værdsat underleverandør og en kvalificeret samarbejdspartner for en lang række større danske og udenlandske industrivirksomheder.

Mekaniske komponenter - Alt indenfor spåntagende bearbejdning

Vi har specialiseret os inden for seriefremstilling af mekaniske komponenter til industrien. Som en sikkerhed for at komponenterne er i orden, medfølger der certifikater, hvor vi bl.a. er blevet godkendt af ministeriet for fødevare, landbrug og fiskeri. Vi har en udførlig manual som beskriver, hvordan hver enkel komponent skal gennemtjekkes før ordren kan sendes. Det er vores sikkerhed for, at hver enkelt ordre lever op til vores krav vedrørende kvalitet og præcision.

Vi udfører alle processer, vedrørende spåntagende bearbejdning.

Vi forarbejder komponenter i;

  • Rustfri stål
  • Titanium
  • Aluminium
  • Messing
  • Stål
  • Plast

Den daglige produktion består mest af rustfri stål, som vi har specialiseret os i at kunne bearbejde i forskellige udformninger, samt i forskellige legeringer. Vi tilpasser ordrerne til vore kunders ønsker.

Godkendt til produktion af genstande til fødevare branchen

TurnTech A/S er godkendt af Ministeriet for fødevarer, landbrug og fiskeri. Godkendelsen giver nye muligheder for både os og kunderne, da det nu vil være muligt at levere produkter, som må være i kontakt med fødevarer. Godkendelsen giver vores kunder en sikkerhed for at vores produkter lever op til de fælles stillede standarder.

TurnTech A/S er registreret i henhold til føde-varelovens §28 Lov nr. 526 jf. §15 i autorisationsbekendtgørelsen.

Fødevarestyrelsen vil løbende komme på besøg for at kontrollere at vi overholder de gældende regler, samt sikre sig at vores egne kontroller er i orden.

 

Fakta om TurnTech A/S

Adresse
TurnTech A/S
Industrivej 8
8370 Hadsten
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Favrskov Kommune

Telefon: +45 86983265

Fax: +45 86982525

CVR nummer: DK15649437

P nummer: 1000955242

Ansatte: 7

Kontaktpersoner

Søren Rytter
Direkte telefon: +45 86983265

Send til en kollega

0.141