23948sdkhjf
Del siden

Platform a|s

Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme og blandt de største udlejere af person- og materialehejs.

Vores kerneværdier er service, kvalitet og sikkerhed, da vi ved, at service og kvalitet er fundamentet for at kunne levere skræddersyede og driftssikre løsninger, der bidrager positivt på vores kunders bundlinje. Og sikkerheden har stort fokus, da vi værner om vores medarbejdere og de mange håndværkere, der dagligt bringes til top af vores arbejdsplatforme og hejs. Vi ønsker, at de alle kommer sikkert hjem fra arbejde. Hver dag..!

Ikke bare maskiner, men løsninger...!

Hos Platform.as hjælper vores sælgere og projektledere dig med at sætte platforme og hejs sammen til løsninger, der løser din specifikke opgave - og tager højde for alle de faktorer, der er i spil, når du fx skal bygge eller renovere i højden. Og vores dygtige og servicemindede montører og chauffører er alle erfarne i at montere løsningen; præcis som det er aftalt. De er alle, sammen med resten af vores organisation, din garanti for, at din platform og hejs spiller optimalt sammen med de øvrige aktiviteter og materiel på byggepladsen - og bidrager positivt til din samlede projektøkonomi.

Og vores arbejdsplatforme fås i rigtig mange forskellige størrelser og udformninger, da de alle kan tilpasses i længden og dybden og højden. Derudover kan vi nemt tilpasse platformen til at kunne køre op og ned ad en rund bygning, omkring et hjørne eller noget helt tredje. De fleste af vores arbejdsplatforme er desuden udstyret med konsoller, der kan tilpasses forskellige fremspring i facaden, fx ved altaner og karnapper.

En aftale er en aftale

Vi starter ethvert samarbejde med at afdække dit behov, afstemme forventninger - og få en klar aftale på plads. Derfor tør vi også garantere, at vi til enhver tid kan levere din platform eller hejs til aftalte dato. Men hvad så, når tidsplanen skrider? Når et projekt trækker ud, et andet starter tidligere end forventet eller lignende?

Hos Platform.as er vi vant til at håndtere mange projekter med deadlines, der rykker sig fra dag til dag. Og med en flåde på mere end 350 arbejdsplatforme har vi en større fleksibilitet end andre - og solid erfaring med at få tingene til at gå op i en højere enhed, så ingen projekter spænder ben for hinanden.

Driftssikkerheden er i top

Høj driftssikkerhed er vital for fremdriften af dit projekt. Selv få timers ufrivilligt driftstop kan få konsekvenser for din projektøkonomi og skabe unødigt irritation på byggepladsen. Derfor er det klogt at vælge materiel af høj kvalitet. Hos Platform.as investerer vi kun i ’state of the art’ materiel. Derfor er alle vores arbejdsplatforme af mærket Scanclimber og langt de fleste af vores hejs er købt hos Alimak.

Du er hos Platform.as derfor sikret materiel af høj kvalitet, der er designet til at klare det hårde arbejde. Uanset hvilken model du vælger, får du en platform eller hejs med meget høj driftssikkerhed og dermed minimal risiko for nedbrud.

Og skulle uheldet være ude, får du inden for en time hjælp af nogle af branchens mest kompetente folk, der hurtig kan diagnosticere og løse problemet. Platform.as har selvfølgelig sit eget reservedelslager, så du undgår ekstra ventetid - og unødigt tab.

En moderne og digital udlejer

Vi mener, at digitale tiltag giver dig ekstra værdi. Derfor har vi hos Platform.as skarpt fokus på at digitalisere dér, hvor det giver værdi. Platform.as’ montører er udstyret med elektroniske jobkort, hvor de registrerer starttid og sluttid, billeddokumentation og andre relevante oplysninger på din opgave. Det er din garanti for, at der altid ligger dokumentation for de opgaver, vi udfører for dig. Vi har desuden udstyret alle biler med GPS, så vi lynhurtigt kan lokalisere en ledig montør tæt på dig, når du har brug for hjælp her og nu.

Vi har stemplerne i orden

Platform.as’ ledelsessystem er DRA-certificeret inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

Platform a|s
Broenge 4
2635 Ishøj
Danmark
CVR nummer: DK31467519
P nummer: 1014436711
DRA
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047