23948sdkhjf
Del siden

Duroc Machine Tool Danmark

Om Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool er til stede på syv markeder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland og Litauen - og er dermed Nordens og Baltikums største leverandør af maskiner, værktøj, service og support til maskinindustrien.

Vores slogan er Simply better performance. Vores opgave er at gøre dig i stand til at performe bedre. Vi fokuserer på samarbejde, sparring og sund fornuft, og den opskrift fungerer på tværs af landegrænser, sprog og kulturer.

Vi tager ansvar

Vi ved, at du er afhængig af dine maskiner, og derfor tager vi ansvar fra den indledende dialog til det øjeblik, maskinen er i drift hos dig.

I dialogfasen afklarer vi i fællesskab, hvilken maskine der er det rette valg for dig, og sammen besøger vi en af vores eksisterende kunder, så du kan se en maskine i drift i et  produktionsmiljø.

Når vi er enige om betingelserne for samarbejdet, leverer og installerer vi maskinen, og efterfølgende uddanner vi dig og dine kolleger i at betjene og vedligeholde maskinen. Først når det hele kører hos dig, kører vi også. Efterfølgende hjælper vi dig hellere end gerne med at sikre din maskine et langt og godt liv med en serviceaftale.

Se vores forskellige maskinerDuroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Danmark
CVR nummer: DK34889074
P nummer: 1000254750
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047