23948sdkhjf
Del siden

AVN Pladeteknik A/S

Hos AVN Pladeteknik er vi specialister i at optimere pladebearbejdningsprocesser.

Vi kan tilbyde højteknologiske maskiner fra verdens førerende maskinproducent TRUMPF 

Som et godt supplement til pladebearbejdningsprocessen finder du også slibe- og afgratningsmaskiner fra LISSMAC samt retteværk fra KOHLER


Nyhed - laserteknik

TRUMPF maskiner til laserteknik er nu i vores program. Du kan få rådgivning om lasere og deres mange anvendelsesmuligheder. Vi hjælper dig med, at finde den rigtige laser til enhver opgave, hvad enten der er tale om lasere til skæring, svejsning, mærkning og bearbejdning af overflader.

Se mere om laserteknik


Overvejelser ved investering  

Vi har mange års erfaring i rådgivning om hele processen - lige fra start til slut. Levering, opstilling og installation er en selvfølge, ligesom vi også står til rådighed om produktivitetsoptimering.
 
Vi er med hele vejen til maskinen er installeret og sat i drift.


Uddannelse og kurser
Vi tilbyder standardiserede og skræddersyede kurser og uddannelse inden for TRUMPF maskiner, software, værktøj og applikationer. 

Vores kurser og uddannelser udmærker sig ved at være tilpasset jeres behov, produktion og maskinkapacitet. Derved er I sikret optimal ydeevne på maskinerne og de nyeste pladebearbejdningsteknologier, som er tilgængelig på markedet.

Læs mere om vores kurser


Service
Vores fuldt udrustede servicebiler kan hurtigt identificere og afhjælpe en given problematik. Vi tilbyder komplette eller skræddersyede serviceaftaler, så er du sikret, hvis uheldet er ude.


Reservedele

TRUMPFs reservedele har samme høje standard, kvalitet og pålidelighed som TRUMPF maskiner. Vi kan skaffe reservedele inden for 24 timer og tilbyder hurtig afhjælpning.


Software og support

Applikationssupport giver tryghed. Vi sikrer, at maskinerne er opdateret med det nyeste software. Det sikrer optimal udnyttelse af maskinressourcerne.


we know how
Du kan få mere information om AVN Pladeteknik på vores hjemmeside - klik her 


Kontakt os

Kontakt os på tlf. +45 70 20 04 11 og avn.pladeteknik@avn.dk

AVN Pladeteknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK24207277
P nummer: 1006407704
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047