23948sdkhjf
Del siden

norelem AB

norelem - grønt lys til alt, hvad du vil gøre.

norelem har produceret og leveret dele og komponenter til den mekaniske industri i over 65 år. norelem har forpligtet sig til at udvide sin omfattende produktportefølje og leverer i øjeblikket over 100.000 standardkomponenter af høj kvalitet til maskiner og automatisering. Fra nye produkter hver måned til garanterede hurtige og pålidelige leveringstider - norelem forstår, hvor hurtigt det går i maskinindustrien. Og med 12 lokationer over hele verden er norelems team klar til at levere teknisk support til kunderne, uanset hvor de befinder sig.

I norelems online shop kan kunderne til enhver tid bestille standarddele på en nem måde. Her kan kunderne også få adgang til norelems omfattende CAD-data for at sikre effektive designs og betydelige tidsbesparelser ved specificering af produkter. norelems CAD-data gør det lettere at integrere et produkt i designprocessen med uovertruffen nøjagtighed, så kunderne ikke længere behøver at tegne komponenter manuelt fra bunden.

Ud over rollen som producent og leverandør er norelem ACADEMY virksomhedens forpligtelse til at forme fremtidens ingeniørarbejde. Som indgang til ekspertviden inden for teknik, design og produktion kan både studerende og erfarne fagfolk få adgang til et væld af online ressourcer, tekniske artikler og webinarer samt booke ACADEMY's ShowTruck for at få mere hands-on læring.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
CVR nummer: SE5590714795
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078