23948sdkhjf

TORA A/S

TORA A/S vigtigste forretningsområder er underleverandørarbejde inden for metalvarer, herunder laserskæring, stansning og kantbukning samt spåntagende bearbejdning ved anvendelse af drejning og fræsning. Ydermere tilbydes også mekanisk montage.

Tora A/S leverer kvalitetsprodukter til OEM-kunder. Vi er en international partner, der engageret og kvalificeret rådgiver og vejleder vores kunder i udvikling, design, test og levering af komplette løsninger. Vi designer komplette enheder, der opfylder kundernes specifikke ønsker og krav til den enkelte driftssituation.

Desuden foreligger der mulighed for individuelle logistik samt lagerløsninger.

Tora A/S er en samarbejdspartner, der kontrollerer alle væsentlige processer - fra udvikling over salg, konstruktion, design, test, produktion, kontrol og levering.

TORA A/S er grundlagt i 1995 af Jan Elsner og Jesper W. Jensen. Siden grundlæggelsen har TORA A/S været i konstant vækst og beskæftiger i dag 65 dygtige og engagerede medarbejdere. Gennem investeringer i og anvendelse af den for dagen mest avancerede bearbejdnings-teknologi kombineret med traditionelt håndværk, leverer TORA A/S altid varer af høj standard og kvalitet.

Kvalitetsstyring er et nøgleord hos Tora A/S, derfor er kvalitetsstyringssystemet certificeret iht. i ISO 9001:2008. Formålet med TORA A/S´s kvalitetsstyringssystem er at sikre, at kvaliteten styres hensigtsmæssigt, at vi indfrier vores mål samt vores kunders forventninger og relevante krav fra myndigheder. Kvalitetsstyringssystemet omfatter alle aktiviteter i TORA A/S fra tilbudsgivning til levering af færdige varer samt udvælgelse og styring af vores underleverandører.

Se alleNyheder

Fakta om TORA A/S

Adresse
TORA A/S
Birkedam 10C, Harte
6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 7554 2911

Fax: +45 7554 2912

CVR nummer: DK20912391

P nummer: 1003432493

Ansatte: 65

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Holm
Stilling: Sales Manager

Jesper Jensen
Stilling: Direktør

Linda Udbye
Direkte telefon: +45 76338414

Lone Skov
Afdeling: Økonomi
Stilling: Bogholder

Michael S Nielsen
Afdeling: Indkøb
Stilling: Indkøbschef
Direkte telefon: +45 76338410

Send til en kollega

0.22