23948sdkhjf

Opdateret maskinliste

Tilbydes
Udløber
16. maj 2022

se vores maskinliste her

Aktivitetsområder


Hos INGEMANN lægger vi op til at deltage i følgende faser. Vi tilbyder alle faserne enkeltstående eller som et samlet hele:


Idè- og produktudvikling

Ved produktion af etablerede produkter får vi ofte en færdig tegning at producere ud fra. Det gør vi naturligvis gerne, men er der tale om et helt nyt produkt eller en ufærdig idè, er det vigtigt, at vi kommer ind i processen fra starten. Dermed har vi mulighed for at komme med forslag til den endelige udformning, sådan at produktet passer optimalt til produktionsprocessen. Det betyder optimering af kvalitet og reduktion af omkostninger for kunden.Prototype

Når den endelige udformning er lagt fast, er næste skridt fremstilling af en prototype. Vi har de fornødne faciliteter og ekspertise til at påtage os dette arbejde. Vi tager alle produktionsparameterne i betragtning, sådan at den efterfølgende bearbejdning optimeres.


0-serie

Inden den egentlige produktion kan det være ønskeligt med en 0-serieproduktion for at teste den valgte udformning. Viser den sig ikke at fungere helt optimalt i virkelighedens rammer, er der mulighed for at foretage de nødvendige finjusteringer.


Serie produktion

Efter succesfuld 0-serieproduktiuon kan den egentlige produktion sættes i gang.

Har vi været en del af det forudgående forløb, kan vi garantere et problemløst produktionsforløb.


Kvalitetskontrol

Minutiøs kvalitetssikring er en fast del af vores produktionsforløb. Vi påtager os også kvalitetskontrol som enkelstående disciplin.
Udbyder
Ingemann Maskinfabrik A/S

Ingemann Maskinfabrik A/S
Skullebjerg 1, Gevninge
4000 Roskilde
Danmark

Bo Ingemann
Telefon: +45 46 42 25 02
Fax: +45 46402815

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.109