23948sdkhjf

Overfladerensning

Tilbydes
Udløber
30. september 2025

Kombinationen af rensemiddel og metode er hemmeligheden bag bedre overfladerensning og mindre belastning af arbejdsmiljø og vore ydre omgivelser.

Spulerensemaskiner
eller delevaskere er i princippet en meget kraftig version af opvaskeren derhjemme. Perfekt til eksempelvis alkalisk affedtning. Emnet der skal vaskes/affedtes (motordel, støbeform, værktøj) placeres i en kurv, låget lukkes og maskinen starter. Varmt vand og et rensemiddel spuler snavs og fedt af overflader med utrolig effektivitet. Vi forhandler spulerensere og delevaskere i mange størrelser og kvaliteter fra bl.a. Magido og AquaClean.

Ultralydsrenseanlæg
er meget anvendelige til følsomme og særligt krævende emner, klinisk rensning samt affedtning.
Vi forhandler alle typer ultralydsrensere i den  bedste kvalitet fra vores mangeårige partner, FinnSonic samt billigere modeller af eget mærke.

Sandblæsning
Overfladerensning med sandblæser er effektivt og hurtigt. Vi rådgiver om hvilken maskine der er den bedste til dit behov: en stor blæsekabine i superkvalitet fra Guyson, som er kendt for den stabile stråle eller en praktisk bordmodel til småopgaverne – eller noget derimellem. 

Rensemidler til alle typer snavs
Vores kemiprodukter til ultralydsrensning og spulerensere er produceret i Danmark. De er vandbaserede, miljøvenlige og biologisk nedbrydelige. Rensemidlerne er ekstremt effektive til bl.a. affedtning af metalemner.
Udbyder
Jens Linde A/S

Jens Linde A/S
Karen Blixens Vej 6
7100 Vejle
Danmark

Telefon: +45 75 85 82 55
Fax: +45 75859250

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141