23948sdkhjf

Rustfri stål fra Brimas A/S

Tilbydes
Udløber
31. august 2021

Brimas A/S

er specialister i bearbejdning af rustfrit stål og har branchens bedste fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Førnævnte har bl.a. gjort det muligt, at tiltrække områdets aller dygtigste rustfaste klejnsmede, der er specialister indenfor bearbejdning af specialopgaver i rustfrit stål.

Hos Brimas A/S arbejder vi ikke med en funktionsopdelt produktion. Udgangspunktet for en opgave er, at medarbejderen følger produktet fra start til slut. Det stiller store krav til den enkelte medarbejder, men sikrer medarbejderen en alsidig arbejdsdag, samtidig med, at virksomheden får en fleksibel produktion, hvilket kommer kunden til gode.

Professionel rådgivning

Brimas A/S har som tidligere beskrevet en særdeles fleksibel produktion, hvor medarbejderen følger produktet fra start til slut. På samme måde har kunden også en primær kontaktperson på kontoret, der følger produktet og ordren fra forkalkulation og tilbudsfasen til efterkalkulation og fakturering.
Alle personer på kontoret hos Brimas er håndværksmæssig uddannet, hvilket sikrer en optimal dialog mellem kunde og leverandør.

Konstruktion, dimensionering og visualisering i 3D

For at kunden kan være sikker på, at få leveret præcis det produkt der ønskes i rustfrit stål, konstruerer, dimensionerer og visualiserer vores dygtige ingeniører projektet i 3D tegneprogrammer. Konstruktionen bruges ofte til, at laserskære og CNC kantbukke emnerne. Virksomhedens laserskærer, kan endvidere graverer og opmærke ud fra vore CAD/CAM filer. Det gør, at vore smede sjældent har behov for, at bruge måleværktøj og derved minimerer vi antallet af fejl, til gavn for både kunden og Brimas A/S.

Totalløsning

Hos Brimas tilbyder vi alt, lige fra det lille specialfremstillede emne til den færdige totalløsning. Virksomheden stiller gerne plads til rådighed for vore kunder, såfremt de ønsker, at tilknytte deres egne el- og automatiseringsfolk til, at opbygge og prøvekøre deres maskine. Brimas A/S sender ofte kundens produkt direkte fra Brimas til slutbrugeren i tæt samarbejde med kunden.

Brimas A/S

fremstiller mange transportbånd og pakkemaskiner i rustfri stål til fødevareindustrien
Udbyder
Brimas

Brimas
Satellitvej 10
8700 Horsens
Danmark

Telefon: +45 76259030

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125