23948sdkhjf

CNC fræsning og produktionsoptimering

Tilbydes
Udløber
12. juni 2021

VP Maskinfabrik A/S har mange års erfaring med CNC fræsning, både bearbejdning af enkeltstyks, samt større og mindre serier.

Emnetyperne er alt lige fra maskindele til efterbearbejdning af støbte og formede emner.

Flere af vores CNC fræsere er horisontale og med paletter. Brugen af dette samt søster værktøjer, gør at vi kan køre mange ubemandede timer og derved få vores maskinepriser ned.

Alle vore medarbejdere har stor erfaring inden for deres felt og bruger de nyeste bearbejdningsteknikker. Ligeledes er alle vores maskiner opdateret med de nyeste værktøjer, samt den nyeste software, så vi altid er “up to date” inden for metal bearbejdning.

Kva vores mange års erfaring inden for CNC-fræsning, gør vi som virksomhed kan være med i udviklingsfasen af nye produkter, vores kunder drager stor udnyttelse af vores erfaring og know how inden for CNC fræsning og produktionsoptimering.

Alle vores bearbejdningscentre er tilkoblet Mastercam til 3D/Simultan fræsning. D.v.s at vi programmere direkte på den tegnede 3D fil og får derfor ikke tastefejl, plus at vi kan simulere bearbejdningen og fange fejlen inden den sker i maskinen.

Vores konstruktionsafdeling og produktionsmedarbejdere, udvikler ofte i samarbejde nye skræddersyede produktionsværktøjer, således vi kan opnå endnu bedre standtid og produktionsoptimering af vores opgaver.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for CNC Fræsning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7565 3399.
Udbyder
VP Maskinfabrik A/S
Smedebakken 12
8700 Horsens
Danmark

Claus Pedersen
Telefon: +45 75653399
Fax: +45 75653707

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.362