23948sdkhjf

ATL holder topledermøde: Hvor er vi på vej hen midt i en coronatid?

Tilbydes
Udløber
14. september 2021

Covid-19 har kastet det meste af verden ud i en akut økonomisk krise. Den danske transportbranche er indtil videre sluppet nådigt. Men hvordan ser det ud i fremtiden? Ledere fra vejgodstransportbranchen mødes 12. november for at drøfte coronakrisens konsekvenser for branchen. Topmødet i ATL holdes på Hotel Munkebjerg ved Vejle.

Til topmødet vil ledere fra vejgodstransportbranchen mødes for at drøfte coronakrisens konsekvenser for branchen. Mødet tilbydes kun til ATL-medlemmer. 

På mødet vil Ulrik Bie, der er økonomisk redaktør på Berlingske, fortælle om de forskellige scenarier for dansk og international økonomi i lyset af coronakrisen. Tidligere har han været cheføkonom for Institute of International Finance i Washington D.C samt cheføkonom i Nykredit. Han vil give et billede af, hvordan markederne ser ud til at udvikle sig.
En anden oplægsholder er tv-lægen Peter Qvortrup Geisling. Han vil fokusere på, hvad coronakrisen betyder for vores relationer på arbejdspladserne, og hvilke forholdsregler man skal tage for at undgå smitte.

På topmødet vil der også være debat mellem deltagerne og mulighed for at stille spørgsmål. Topmødet varer fra 16.00 til 18.30 – efterfulgt af en middag. Der vil blive serveret kaffe 15.30. 

Læs mere om topledermødet

her
Udbyder
ATL - Transportens Arbejdsgivere
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Cecilie Bjørk Thomsen
Telefon: +45 33773614

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157