23948sdkhjf

ScanDrums er repræsenteret i hele Norden

Tilbydes
Udløber
26. maj 2023

Se nedenstående billede og find ScanDrums repræsenteret i DK, SE og NO.

ScanDrums Group har lokationer med salgskontorer og lagrer i både sverige og Danmark og inkluderer også www.scanreko.com (renovering og vask af brugt emballage) og www.scanseals.com (salg af plombering, forsegling og labels). ScanSeals er repræsenteret i SE, DK og NO. 

Med over 45 års eksistens på markedet er ScanDrums Nordens førende leverandør af emballage til brancher indenfor Fødevarer-, Kemi-, Medicinal- og Farligt affald m.fl. ScanDrums tilbyder standard og kundetilpasset emballageløsninger af kvalitets emballage baseret på integritet, fleksibilitet og omtanke på miljøet.

ScanSeals.com er specialist i sikkerhedsforsegling og plombering. Her tilbydes et bredt udvalg af standard og kundetilpasset forseglingsløsninger og sikkerhedsplombering til emballage, lastbiler, container og affald.

Scanreko.com er indsamler af brugte tønder og palletanke, som indgår i en cirkulær produktudvikling, da det renoveres/vaskes i vort fuldautomatiske vaskeanlæg og sælges igen. En bæredygtig løsning til den grønne kunde. 

I ScanDrums handler det om; konstant at højne og sikre kvaliteten, som skal sikre fremtiden. Her kan du forvente kvalitet i rådgivning og service.

 

 
Udbyder
ScanDrums A/S

ScanDrums A/S
Snavevej 12
5471 Søndersø
Danmark

Vanessa fagerberg
Telefon: +45 79304058

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156