23948sdkhjf

Automatisering og forbedring af den interne transport

Tilbydes
Udløber
11. november 2022

Går du med tanker om at rationalisere yderligere gennem indsættelse af drevne eller udrevne rullebaner, så kan vi hjælpe dig.

I Q-System har vi nemlig mere end 60 års erfaring i at designe og levere materialehåndteringssystemer til alle områder i produktionen – og til alle brancher.

Vi har egenproduktion af standard og skræddersyede moduler
Vore 3 produktprogrammer til let, mellemsvært og tungt gods er baseret på en lang række standardprodukter, som naturligvis kan tilpasses i længde, bredde, højde og med rulleafstande baseret på den aktuelle godstype.

Vi mener selv, at vi er Skandinaviens stærkeste partner i totale automationsløsninger
På basis af standardmodulerne kombineret med konfektionerde enheder designer, producerer og leverer vi skræddersyede logistik/håndteringsløsninger tilpasset den enkelte kundes forhold og behov.

Vi, Q-Transportmateriel . Q-System, er placeret i hjertet af Danmark, få km udenfor Aarhus. Derfor er det let for os at besøge jer og let for jer at besøge os for diskussion af det aktuelle projekt og for siden at deltage i FAT-testen, inden afsendelse af det færdige transportanlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et besøg hos jer for en diskussion af jeres projekt og et efterfølgende tilbud. Har du behov for en enkelt rullebane eller en vogn til din interne transport, så kan vi også hjælpe jer - vi har som nævnt baner til alle typer gods.

Kontakt os gerne på mail@q-system.dk eller tlf. 8694 3277
Udbyder
Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Danmark

Bente Ory
Telefon: +45 86943277
Fax: +45 86946532

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.143