23948sdkhjf

CNC-Fræsning

Tilbydes
Udløber
10. november 2022

Spaantec har mange års knowhow og ønsker at sikre vore kunder et godt resultat, som fx ved udvikling og produktion af prototyper, hvor der oftest er en del tekniske overvejelser og testning af materiale og fremstilling. Her får du som kunde stor fordel af Spaantecs specialiserede viden og erfaring. Og det sparer tid og penge.

Alle projekter med vores kunder starter med et møde, hvor specifikationer for emne og materiale bliver fastlagt. Resultatet er en CAD tegning, der danner grundlag for, hvordan CNC maskinen bearbejder emnerne. Bearbejdningen indeholder informationer omkring, hvordan de roterende cylindriske bore- og skæreværktøjer bliver anvendt i processen for at komme frem til det færdige emne.

Vores 4-akset fræsningscenter har uendelige mange individuelle indstillingsmuligheder, og de er i stand til at producere de former der er brug for, uanset hvordan de ser ud.

Tegningen bliver lagt ind i CNC maskinens PC, og den danner grundlag for den konkrete bearbejdning.

I forbindelse med mødet snakker vi også om de mere praktiske forhold omkring forventede stykantal og leveringstider.

Når tegningen er hentet frem i maskinen, så bliver det rå emne i rustfrit stål spændt fast i cnc-bearbejdningscenteret. Og maskinen er herefter klar til at gå i gang med processen.

Hele bearbejdningsprocessen med boring og fræsning bliver gennemløbet, indtil det færdige emne fremstår. Under bearbejdningen sker der løbende en proceskontrol, med check af om krav og kvalitet er i orden.

Læs mere om vores cnc bearbejdning her - 

CNC fræsning

Lad os derfor drøfte detaljer igennem, inden produktionen sættes igang – eller undervejs, hvis der opstår behov for det. Kontakt os allerede idag og få et bud på hvad vi kan gøre for dig.

Og for vores tyske kunder -

CNC-fräsen


 
Udbyder
Spaantec ApS

Spaantec ApS
Langgade 18
5750 Ringe
Danmark

Jane Snedevind
Telefon: +45 62661822

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127