23948sdkhjf

Alt til en komplet førstehjælp

Tilbydes
Udløber
16. marts 2024

Hver dag sker der små og store uheld. Derfor er det vigtigt altid at have førstehjælp ved hånden - der, hvor uheldet rammer. Vi tilbyder dig og dine kollegaer et bredt udvalgt af førstehjælpsprodukter, så du hurtigt, sikkert og hygiejnisk kan behandle rifter og mindre sår samt skader på øjnene. Samtidig har vi udviklet både en førstehjælpsstation og mobile løsninger, som skaber overblik og sikrer, at førstehjælpen altid er lige ved hånden.

Førstehjælpsprodukterne består af et bredt sortiment af øjenskylleløsninger, plastre, sårrenseservietter m.m. Du kan sammensætte produkterne, præcis som du vil. Derfor har vi løsninger til dig, uanset om du arbejder på et kontor eller håndterer syrer/baser i et højrisiko-miljø med f.eks. opladning af kraftige batterier, industriel rengøring, i et laboratorium eller i den petrokemiske industri.                 

Vi tilbyder

øjenskylleløsninger

i forskellige størrelser og forpakninger. Vi har blandt andet enkeltpakket øjenskyl, øjenskyllebokse og øjenskyllestationer. Den grønne

Plum Eyewash

klarer snavs. Den blå

pH Neutral

er afgørende ved uheld med syrer og baser.

Hos Kiilto har vi et bredt sortiment af

QuickFix Plastre

, som er hurtig hjælp til hverdagens små uheld. Vi har plastre til almindelige arbejdssituationer, til arbejdspladser med meget fugt og til arbejde i fødevaresektoren.

QuickSafe

er vores sortiment af komplette løsninger til din arbejdsplads. Her kan du sammensætte dit førstehjælpsskab, så det passer præcis til jeres behov og alt sammen under et transparent låg, der giver dig det perfekte overblik over det, du har brug for. Vi har skræddersyet løsning til fødevareindustrien, til kemiske fabrikker og til ganske almindelige arbejdspladser. 

Kontakt salg.dk@kiilto.com for mere information og materialer om vores førstehjælpssortiment. 
Se hele vores store udvalg på

www.plum.dk 
Udbyder
KiiltoClean A/S

KiiltoClean A/S
Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Danmark

Salg KiiltoClean A/S
Telefon: +45 64712112

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125