23948sdkhjf

PTS - Mærkning af din hydraulikslange

Tilbydes
Udløber
1. september 2023

Med Parker Tracking System (PTS) kan vi nemt, hurtigt og præcist fremstille en ny hydraulikslange, som er magen til den gamle. 

Det kan være en besværlig og frustrerende proces at identificere og udskifte en defekt hydraulikslange. Slangeføringen kan være kompleks, og manualer/styklister kan være forsvundet eller forældet. Den eneste løsning er som regel at tage den defekte slange med hen til det lokale hydraulikværksted, hvor professionelt personale kan hjælpe med at identificere slangen, og fremstille en ny. 

Med PTS, som er et trackingsystem udviklet af Parker Hannifin, undgår du identifikations-bøvl. PTS er et innovativt system, der giver adgang til en hurtig og præcis produktinformation af din slange. PTS arbejder problemfrit i hele verden, og kan derfor anvendes overalt. Informationen kan trackes uanset hvor og hvornår, slangen er fremstillet. 

På vores værksted bliver alle slanger forsynet med en PTS-label med et individuelt PTS ID-nummer, som fortæller præcist, hvad det er for en slange, og hvor den er lavet. 

Fordele ved PTS

  • Undgå spildtid
  • Undgå fejlkøb
  • Genbestilling bliver nemmere
  • Fleksibel planlægning af reparationer er muligt
  • Hurtig identifikation af en defekt slange
  • Hurtig reparation

Oplever du et driftsstop, eller kan du se, at din slange snart trænger til at blive udskiftet, kan du hurtigt kontakte os pr. telefon 63128300 eller mail ps@hymatik.com, og oplyse PTS ID-nummeret på slangen. Efterfølgende kan vi have din nye slange klar indenfor 20 minutter, og du bestemmer selv, om du vil komme og hente den nye slange, eller om vi skal levere den. Vi kan levere inden for 60-120 minutter på hele Fyn. 
Udbyder
Hymatik ApS

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Danmark

Michael Harder
Telefon: +45 40288210

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.111