23948sdkhjf

Bearbejdning i plast, alu og stål

Tilbydes
Udløber
31. marts 2023

Ringsted Maskinfabrik tilbyder fræsning og drejning af plast stænger og plader. Vi råder over CNC-fræse og CNC-dreje maskiner, samt manuelle maskiner, hvilket gør at vi er fleksible i fremstilling af plastemner.

Vi tilbyder CNC  dreje og fræsning af emner i messing i alle legeringer, aluminium, kobber, jern/stål, titanium samt plast og POM.

Emner vi håndtere er op til Ø300 mm ved drejning. Vi håndtere emner op til 1000x2500 mm i vores fræser.

Vi tilbyder pladearbejde på længder op til 3 meter, produktion af beslag og svejseopgaver.

Vi bearbejder de fleste typer plast og metaler, vi står meget stærkt i bearbejdning af antistatisk plast. Vi tilbyder produktion af komplekse emner, fra prototype til små og store serieproduktioner.

Bearbejdning af plast især antistatisk plast, stiller store krav til værktøjer og håndtering. Vi har dedikeret CNC-maskiner til plastbearbejdning. For at optimere produktionen specialfremstiller vi gerne opspændingsfixturer.

Vi fremstiller fra mindre til store serier samt enkeltdele. Vi favner bredt og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vi har et fleksibelt setup og kan tilpasse det opgaven og leveringstiden, der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en god maskinpark samt effektive partner og underleverandør.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

- Overfladebehandling

 Med et stigende efterspørgsel på bearbejdning og montage, udvider Ringsted Maskinfabrik med ny CNC drejecenter med robotlader.
I starten februar kom førte investering i hus, 5-akset Matsuura 520 fræsecenter,. Nu er produktion udvidet med et Haas drejecenter med robotladerder der vil hjælpe os med at udvide kapaciteten betydlig. 

Der er tale om et Haas ST-25 drejecenter med robotportal, som har y-akse på. Vi forøger gennemløb i røret fra 70 til 86 mm. Vi har ikke med robot på i dag, men vi har med loader på. Vi har stigende efterspørgelse på lidt større emner samt serier. 

 Vi ser frem til at høre fra dig.

 Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Du finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted
Udbyder
Ringsted Maskinfabrik APS

Ringsted Maskinfabrik APS
Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark

Ronni Jørgensen
Telefon: +45 57 61 05 10


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156