23948sdkhjf

Klimagulve for bedre indeklima og CO2-regnskab

Tilbydes
Udløber
1. maj 2024

Gulvvarme med NORDIC gulvvarmeplader giver et behageligt indeklima, et bedre CO2-regnskab og en bedre varmeøkonomi.

Med NORDIC gulvvarmeplader løber varmen højt oppe i konstruktionen og tæt på selve gulvet. Samtidig sikrer gulvvarmepladernes aluminiumsbeklædning, at varmen fordeles hurtigt og jævnt under hele gulvet. På den måde bliver det nemmere at tilpasse temperaturen, og Nordic gulvvarme fungerer godt med el eller energikilder med en lav fremløbstemperatur som fx jordvarme, varmepumpe eller solvarme.

Alt sammen noget, der giver besparelser i varmeregnskabet og et mindre CO2-aftryk. Varmeregningen kan reduceres mellem 40 og 60 procent ved installation af gulvvarme med NORDIC gulvvarmeplader.

Dansk udviklet og klimavenligt produceret

Det er Nordic Fos’ mission at NORDIC gulvvarmesystemer skal bidrage til den grønne omstilling. Ikke alene ved at tilbyde en effektiv og klimavenlig gulvvarme i boliger og virksomheder – men også ved en klimavenlig fremstilling af gulvvarmepladerne.

NORDIC gulvvarmeplader er dansk udviklede og produceres og monteres med vandkraft og vindenergi som primære energikilder. Vi har fokus på det fornuftige materialevalg, ligesom vi indtænker principperne i ”Cradle to Cradle”.

Læs mere om klimagulve på vores hjemmeside eller kontakt os på 70 40 08 56. Du kan også sende os en mail på info@nordicfos.com.
Udbyder
Nordic Fos

Nordic Fos
A. P. Møllers Allé 55
2791 Dragør
Danmark

Chano Hallas
Telefon: +45 45 29 77 25 99

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127