23948sdkhjf

Trio Stål A/S i Odense tilbyder CNC drejning og CNC fræsning

Tilbydes
Udløber
23. januar 2019

Hos Trio Stål Odense A/S har vi mange års erfaring indenfor CNC drejning og CNC fræsning. Vi arbejder med alle typer af opgaver indenfor CNC drejning og fræsning, og vi leverer både til små og store virksomheder. Vi gør meget ud af hele tiden at vedligeholde vores maskinpark, samt holde alle vores dygtige medarbejdere opdateret med det nyeste indenfor spåntagende CNC drejning og CNC fræsning.

CNC drejning og CNC fræsning i mange materialer

Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn fremstiller vi mange forskellige emner indenfor CNC drejning og CNC fræsning og vi udfører spåntagende bearbejdning i flere forskellige slags materialer.

Vi er specialister i aluminiumsbearbejdning og rustfri stålbearbejdning.

Dette gør, at vi kan tilbyde CNC drejning og CNC fræsning i høj kvalitet til mange forskellige brancher, og til meget konkurrencedygtige priser.

Vi er både hoved- og underleverandør i CNC drejning og CNC fræsning

Hos Trio Stål Odense A/S kan vi både fungere som hovedleverandør såvel som underleverandør ved din næste opgave med CNC drejning eller CNC fræsning.
Vi kan udføre alt lige fra enkeltopgaver og prototyper, til større produktioner og vi arbejder bl.a. med CNC bearbejdning i rustfrit stål, aluminium og andre metaller.
Alle ansatte i vores produktion, har stor erfaring med smede- og maskin arbejde, og vi kan derfor altid tilbyde vores kunder et arbejde i højeste kvalitet.

Hvorfor vælge Trio Stål Odense A/S til CNC drejning og CNC fræsning?

Som nævnt ovenfor, har vi hos Trio Stål Odense A/S på Fyn mange års erfaring indenfor CNC drejning og CNC fræsning vi kan klare alle typer opgaver indenfor faget.
Vi kan levere spåntagende bearbejdning til et bredt marked, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os for et godt tilbud på CNC drejning og CNC fræsning!

Kontakt Trio Stål Odense A/S på tlf. 65 93 17 82, og få en god snak om vores muligheder og hvad vi kan hjælpe dig med. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt med CNC drejning eller CNC fræsning.
Udbyder
Trio Stål Odense A/S
Herluf Trolles Vej 14
5220 Odense SØ
Danmark

Thomas Andersen
Telefon: +45 65931782
Fax: +45 65931772


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157