23948sdkhjf

DanRobotics A/S Service - ro til at udvikle din forretning

Tilbydes
Udløber
23. januar 2019

Hos DanRobotics A/S sælger og markedsfører vi ikke kun nogle af markedets mest effektive robotbaserede automationsløsninger. Vi hjælper naturligvis også med at installere robotterne, uddanne personalet, servicere og vedligeholde robotterne, så du kan udvikle din forretning.

Før robotterne bliver installeret, bør I overveje, hvilken serviceform, der passer jer bedst. Der findes ikke to ens virksomheder, og derfor kan du også vælge lige præcis det servicekoncept, der passer til jeres behov.

Forebyggende vedligeholdelse - sikrer optimal driftsøkonomi
Moderne robotter producerer ofte i døgndrift med begrænset bemanding. Det øger behovet for forebyggende vedligeholdelse og service for at undgå uforudsete stop. Vi indgår en serviceaftale med dig, som garanterer en veltilrettelagt og forebyggende vedligeholdelse af dine robotter. Vi tilbyder en 24/7 vagtordning med mulighed for tilkald af tekniker.
Uddannelse af dit personale - bedre udnyttelse af robotten
Uddannelsen af det personale, der skal betjene robotterne, er et vigtigt led i indkøring og betjening af en robot station. En robot bliver nemlig aldrig bedre end det personale, der skal betjene den.

Teknisk support - hurtig løsning
Robotterne løser mere og flere komplekse opgaver. Det kræver derfor stor viden at løse alle problemstillinger. Derfor tilbyder vi vore kunder teknisk support. DanRobotics kunder får adgang til support 24/7 fra vores team af serviceteknikere, som er nogle af de bedste i branchen.

Stort reservedelslager - hurtig levering
DanRobotics A/S råder over et stort reservedelslager til alle de produkter, som vi er forhandler af. Vi har fokus på hurtig og korrekt levering til tiden.
Udbyder
DanRobotics A/S
Fynsvej 12b
5500 Middelfart
Danmark

Telefon: +45 6441 1919


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.224