23948sdkhjf

Forsølvning - Sur-Tech

Tilbydes
Udløber
5. marts 2022

Forsølvning, elektrolytisk forsølvning eller elektrolytisk udfældning af teknisk sølv, er en type overfladebehandling, hvorved et emne pålægges en sølvbelægning.

Denne form for forsølvning bruges især i den højteknologiske industri, da sølvbelægninger besidder egenskaber, der gør dem interessante til tekniske anvendelser.

Forsølvning til teknisk anvendelse
Teknisk anvendes forsølvning eksempelvis til elektriske kontakter som underlag for tinlodning og til korrosionsbeskyttelse. Poleret sølv har, i synligt lys, den højeste refleksionsevne blandt metaller, den bedste elektriske ledeevne og er bestandigt over for mange kemikalier i forhold til andre metaller.

Sur-Tech – professionel forsølvning
Sur-Tech har mange års erfaring i forskellige overfladebehandlinger og vi er professionelle i alle vores forhold og produktioner. Vi udviser eksempelvis stor forsigtighed ved partiel forsølvning og ved mindre lagtykkelser, selv på korrosionsbestandige materialer, da den store potentialforskel kan starte en korrosion i fugtige miljøer.

Vi anbefaler derfor altid en passende lagtykkelse til forsølvningen, elektroplettering af hele overfladen samt en god forbehandling af materialet før pletteringen (eventuelt en underliggende belægning af nikkel eller kobber).

Sur-Tech anvender sølv, til forsølvning, i lagtykkelser fra få μm op til 1 mm.
Udbyder
Sur-Tech A/S

Sur-Tech A/S
Bygmarken 1
3520 Farum
Danmark

Tage Sand
Telefon: +16568 27116568
Fax: +45 44956997

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187