23948sdkhjf

Udvikling af Fintech-løsninger ved brug af kunstig intelligens

I alt DKK 990 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
20. april 2021

20. april 2021

Hør Capgemini fortælle mere om dens netop udgivne World Fintech Report 2020, der sætter fokus på mødet mellem fintech-virksomheder og banker og de gensidige forventninger – er det altid et godt match, og hvilke synergieffekter kan der komme ud af mødet?

EU har øje på kommende regulering af fintech-løsninger – det gælder både i forhold til klassisk finansiel regulering, og i forhold til reglerne efter GDPR. Plesner Advokatpartnerselskab vil på dette kursus dykke ned i de (kommende) regulatoriske rammer for brug af kunstig intelligens i fintech-løsninger.

Capgemini vil bl.a. præsentere dens World Fintech Report 2020, der er udarbejdet i et samarbejde med Efma, om effektive samarbejder mellem fintech-iværksættere og den finansielle sektor. Den vil også præsentere high-potential cases baseret på kunstig intelligens.

Efter deltagelse på dette kursus modtager deltagerne automatisk et digitalt kursusbevis direkte i indbakken.

Målgruppe
Ledere, jurister, advokater, compliancemedarbejdere, nøglepersoner i fintech-virksomheder og andre, der arbejder med kunstig intelligens, øvrige fintech-løsninger og finansiel regulering til daglig.

Undervisningsadresse

DANSK ERHVERV, BØRSEN, SLOTSHOLMSGADE, 1217 KØBENHAVN K

Send til en kollega

0.456