23948sdkhjf

På én dag: Business case med AI

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Overvejer du at bruge kunstig intelligens i din virksomhed, men er du i tvivl om hvordan? På kun en dag kan du lære at anvende AI i din virksomhed.

Kunstig intelligens (AI) er blevet meget mere tilgængeligt over de sidste par år, og det giver mange flere muligheder for at lave løsninger, der skaber værdi og sparer omkostninger i virksomheden.

Du vil sikkert opleve, at det både er lettere og billigere end du tror! På kurset får du endda mulighed for at bygge din første kunstige intelligens.

AI er ikke teknisk – det er forretning!
Mange tilgår AI som en teknisk udfordring, men det er faktisk i højere grad et forretningsproblem.
Kurset “På én dag: Business case med AI” hjælper dig til at komme i gang med AI på en overskuelig måde med fokus på forretningen. Du lærer også, hvordan man kan bygge en AI-brugercase på kun én dag.

Det lærer du:
På kurset får du en grundlæggende forståelse for kunstig intelligens (AI) og lærer blandt andet:

  • At lave en AI business case
  • At bygge din egen AI
  • At anvende AI gennem konkrete eksempler
  • At gå metodisk til AI
  • Hvordan du gør din organisation klar til AI

Efter kurset vil du kunne iværksætte AI-projekter i din forretning. Du får indsigter, der sikrer, at du griber det an på den rigtige måde uden at gøre et større projekt ud af det end nødvendigt. Du kommer også til at kende de potentielle faldgruber, så du kan undgå dem i dit arbejde.

Formatet er både undervisning og opbygning af AI på selve dagen via cloudbaserede AI-services og tjenester, der er nemme, billige og tilgængelige for virksomheder i alle størrelser. Der er også praktiske øvelser, hvor du kommer til at bygge din egne små AI’er.

Målgruppe
Kurset er til dig, der er leder eller har en lederrolle, og som gerne vil vide, hvordan du kommer i gang med at bruge kunstig intelligens i din forretning. Du behøver ikke være tekniker eller have forudgående viden om AI. Det eneste krav er nysgerrighed på, hvordan kunstig intelligens kan anvendes i din forretning.

Send til en kollega

0.174