23948sdkhjf

MagiCAD Opdatering

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Du har MagiCAD på Revit og har brugt det i nogle år. Du har nok også været på kursus for nogle år siden. Prøv lige at køre din mus hen over de forskellige kommandoer og se, hvor mange af disse du ikke kender værdien af. Dette vil vi råde bod på med dette kursus!


Fælleskommandoerne under MagiCAD Common byder på mange effektivitets- og kvalitets-fremmende funktioner. Du lærer at beherske funktioner som IFC og Merge Parameters. De er uundværlige, når først du ser værdien. Søg og erstat, Sheet Manager, Legend Tool, Spreadsheet link til excel regneark og Running Index.

I de fagspecifikke moduler er der ligeledes tilføjet en mængde nye funktioner. Kender du værdien af automatisk tilslutning på Drainage Connection, Sprinkler Connection, Valve Tool, Production Model Updater, Connection node, Device connection og mulighederne med de mange plugins?
Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive udleveret kursusmateriale til støtte for undervisningen.

Målsætning
Formålet med dette kursus er at blive opdateret på hvilke nyheder der er kommet i MagiCAD siden sidst.
Forudsætninger
Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i MagiCAD på Revit, svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

 

Forudsætning 

Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i MagiCAD på Revit, svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer.

 

Sprog 

Dansk 

 

Varighed 

3 timer - online med instruktør

 

På kurset vil der bl.a. blive undervist i:

Få kendskab til de sidste nye funktioner i MagiCAD

 

Videre forløb

▪ Revit MEP Projektoptimering
▪ Revit med MagiCAD Family opbygning
▪ Revit med MagiCAD Principdiagrammer

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.193